ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Κάρολος: Το πρώτο μήνυμα μετά τη διάγνωση του

«Θα συνεχίσω να σας υπηρετώ», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Το πρώτο βιντεοσκοπημένο μήνυμα του βασιλιά Καρόλου μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο θα μεταδοθεί στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ, ενόψει της Ημέρας της Κοινοπολιτείας. Παρότι ο ίδιος δεν θα παραστεί αυτοπροσώπως στην εκδήλωση, έχει ετοιμάσει ένα μήνυμα το οποίο θα αποτελέσει την ετήσια ομιλία του για αυτή τη σημαντική ημέρα για τη Βρετανία. Να σημειωθεί ότι η βασίλισσα Καμίλα θα επικεφαλής της ομάδας των ανώτερων μελών της βασιλικής οικογένειας που θα παρευρεθούν στην τελετή.

Το ηχογραφημένο μήνυμα του μονάρχη θα μεταδοθεί ενώπιον 2.000 ατόμων, στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων πως «θα συνεχίσω να σας υπηρετώ στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου», τονίζοντας παράλληλα πως η πίστη του στις δυνατότητές της «παραμένει τόσο σίγουρη και ισχυρή όσο ποτέ». Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο βασιλιάς Κάρολος συνεχίζει να εκτελεί τα καθήκοντά του από το σπίτι, ενώ παράλληλα λαμβάνει θεραπεία για τον καρκίνο.

Αρχικά ο μονάρχης ανέφερε, «Έχοντας γιορτάσει πρόσφατα τα 75α γενέθλιά μου, ζεσταίνει την καρδιά μου να σκέφτομαι τον τρόπο με τον οποίο η Κοινοπολιτεία υπήρξε σταθερή σε όλη μου τη ζωή – μια πολύτιμη πηγή δύναμη, έμπνευση και περηφάνια. Τις τελευταίες εβδομάδες, με συγκίνησαν βαθύτατα οι υπέροχες ευγενικές και στοχαστικές ευχές σας για την υγεία μου και, σε αντάλλαγμα, μπορώ μόνο να συνεχίσω να σας υπηρετώ, στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου, σε όλη την Κοινοπολιτεία». 

Και συνέχισε τονίζοντας, «Η πίστη μου στις κοινές μας προσπάθειες και τις δυνατότητες των ανθρώπων μας παραμένει τόσο σίγουρη και ισχυρή όσο ποτέ. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε ολόκληρη την Κοινοπολιτεία καθώς, μαζί, συνεχίζουμε αυτό το ζωτικής σημασίας ταξίδι». 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS