ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ο πρίγκιπας William σπάει την σιωπή του για πρώτη φορά μετά τον θάνατο της βασίλισσας

«Θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να αισθανθώ ότι η ζωή χωρίς της γιαγιά είναι πραγματικότητα»

Μαρία Σάββα

Ο πρίγκιπας William το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, έγραψε λίγα λόγια στην εκλιπούσα γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ Β', σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που έδωσε στη δημοσιότητα δήλωση μετά τον θάνατό της, την Πέμπτη.

Ξεκίνησε λέγοντας, «Θα ειπωθούν τόσα πολλά τις επόμενες μέρες για το νόημα της ιστορικής της βασιλείας. Εγώ, ωστόσο, έχασα μια γιαγιά. Και ενώ θα θρηνήσω τον χαμό της, νιώθω επίσης απίστευτα ευγνώμων. Είχα το όφελος της σοφίας και της επιβεβαίωσης της βασίλισσας στην πέμπτη μου δεκαετία».

Ο William έγραψε για την «καθοδήγηση και υποστήριξη» που πρόσφερε η βασίλισσα στη σύζυγό του, την Kate, την πριγκίπισσα της Ουαλίας, και το πόσο εξαιρετική προγιαγιά ήταν στα τρία παιδιά του, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis.

«Τα τρία παιδιά μου πέρασαν διακοπές μαζί της και δημιούργησαν αναμνήσεις που θα διαρκέσουν όλη τους τη ζωή», είπε.

Ο William συλλογίστηκε επίσης την προσωπική του σχέση με τη βασίλισσα.

«Ήταν δίπλα μου στις πιο ευτυχισμένες μου στιγμές. Και ήταν δίπλα μου τις πιο θλιβερές μέρες της ζωής μου», έγραψε. «Ήξερα ότι αυτή η μέρα θα ερχόταν, αλλά θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να αισθανθεί αληθινή η πραγματικότητα της ζωής χωρίς τη γιαγιά».

Την ευχαρίστησε που έδειξε καλοσύνη στην οικογένειά του και που έδωσε «ένα παράδειγμα υπηρεσίας και αξιοπρέπειας στη δημόσια ζωή που ήταν από διαφορετική ηλικία, αλλά πάντα σχετικό με όλους μας».

«Η γιαγιά μου είπε περίφημα ότι η θλίψη ήταν το τίμημα που πληρώνουμε για την αγάπη. Όλη η θλίψη που θα νιώσουμε τις επόμενες εβδομάδες θα είναι απόδειξη της αγάπης που νιώσαμε για την εξαιρετική βασίλισσα μας».

«Θα τιμήσω τη μνήμη της στηρίζοντας τον πατέρα μου, τον Βασιλιά, με κάθε τρόπο», κατέληξε ο πρίγκιπας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X