ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

H θυελλώδης ερωτική ζωή του Boris Johnson

Ο πολύτεκνος... Boris Johnson

Δέσποινα Άσπρου

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα το όνομα του Boris Johnson πρωταγωνιστεί παντού καθώς ο ίδιος διεγνώσθη θετικός στον νέο κορωνοϊό και από την Κυριακή 5 Απριλίου βρίσκεται στην εντατική εξαιτίας της επιδείνωσης της κατάστασής του. Με αφορμή το γεγονός, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικά πράγματα που ίσως δεν ξέρεις για τον πρωθυπουργό της Βρετανίας.

Αντισυμβατικός, εκκεντρικός και πληθωρικός, ο Boris Johnson κατάφερε να εκπληρώσει τη φιλοδοξία μιας ζωής και να περάσει το κατώφλι του Αριθμού 10 της Downing Street ως ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας.

Γνωστός στην οικογένεια και τους φίλους του με το πραγματικό του όνομα, ο Alexander Johnson, παρουσίασε τον εαυτό του ως Βoris - πιστεύοντας πως είναι πιο κατάλληλο για την πολιτική σκηνή.

Ψάχνοντας για το βιογραφικό του, μάθαμε πως ο ίδιος είχε φοιτήσει στο φημισμένο σχολείο του Ήτον, αλλά και την Οξφόρδη, ενώ προς έκπληξή μας διαπιστώσαμε πως το πρώτο επάγγελμα του Boris δεν ήταν στον κόσμο της πολιτική, αλλά της δημοσιογραφίας. Τα πρώτα επαγγελματικά του χρόνια τον βρήκαν στις αίθουσες σύνταξης των Times. Μια δήλωσή του τότε ήταν αρκετή για να απολυθεί και σύντομα να οδηγηθεί στην Daily Telegraph και έπειτα να εξελιχθεί σε ανταποκριτή της συντηρητικής εφημερίδας στις Βρυξέλλες. Η πολιτική όμως δεν άργησε να έρθει. Από το 2001 μέχρι και το 2008 ήταν βουλευτής, από το 2008 μέχρι και το 2016 δήμαρχος του Λονδίνου, μετά έγινε ξανά βουλευτής και υπουργός Εξωτερικών και έπειτα, κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να καταχτήσει την θέση του Πρωθυπουργού της Βρετανίας. Αν και σαφώς η πολιτική καριέρα του παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, στο παρόν κείμενο δεν θα επεκταθούμε σε αυτήν. Θα δούμε την προσωπική ζωή του Boris Johnson... η οποία κάθε άλλο παρά boring είναι. Δύο διαζύγια, ένα εξώγαμο και πολλές ερωμένες αποτελούν τα βασικότερα στοιχεία της ζωής του Boris.

Το 1987 ο τότε 23χρονος Boris Johnson παντρεύτηκε την τότε αγαπημένη του Allegra Mostyn-Owen. Ενώ στην αρχή η σχέση των δύο νεαρών έμοιαζε παραμυθένια, ο Boris γνώρισε την δικηγόρο Marina Wheeler -μετέπειτα σύζυγό του- και ξεκίνησε τις απιστίες. Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα tatler.com οι δυο τους γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Η Allegra περιγράφεται ως μια εντυπωσιακή ζωντανή γυναίκα, γεμάτη ενέργεια. Ο χωρισμός ωστόσο ήρθε το 1993.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by هومن جهانگرد Houman Jahangard (@humanjahan) on

 Το 1993 ο Boris Johnson, μπορεί να χώρισε, ωστόσο δεν δίστασε να παντρευτεί τον νέο έρωτα της ζωής του, την Marina Wheeler. Και ενώ τα πράγματα μεταξύ του ζευγαριού στις αρχές κυλούσαν ομαλά, ο Boris Johnson ξεκίνησε και πάλι τις απιστίες.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Guardian (@guardiannigeria) on

Το 2004 η επί τέσσερα χρόνια εξωσυζυγική σχέση του με την Petronella "Petsy" Wyatt είδε το φως της δημοσιότητας. Η ίδια σε μετέπειτα συνεντεύξεις της αποκάλυψε πως την περίοδο εκείνη είχε μια αποβολή και έκανε μια έκτρωση.

Δυό χρόνια αργότερα και εκεί που περιμέναμε ο Boris να σοβαρευτεί, κάθε άλλο παρά αυτό έκανε. Ο ίδιος απέκτησε ακόμη μια εξωσυζυγική σχέση. Πρωταγωνίστρια στην ζωή του αυτή την φορά ήταν η δημοσιογράφος Anna Fazackerley. Μη μπορώντας να κάνει άλλη υπομονή, η σύζυγός του Marina -με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδια (Lara Lettice Johnson, Theodore Apollo Johnson, Cassia Peaches Johnson και Milo Arthur Johnson) τον έδιωξε από το σπίτι. Στην συνέχεια εκείνη τον συγχώρεσε και τον δέχτηκε πίσω. Για να της ανταποδώσει την καλοσύνη, ένα χρόνο αργότερα, ο Boris απέκτησε ένα παιδί με την ερωμένη του Helen Macintyre, σύμβουλο Τέχνης. Το μικρότερο παιδί του Boris Johsnon, η Stephanie, βρίσκεται μακριά από τα φλας της δημοσιότητας χάρη στην μητέρα της και φημολογείται πως δεν έχει καθόλου σχέσεις με τον πατέρα της.


Credit: Mirror

Την σκυτάλη στην συνέχεια πήρε η Carrie Symonds. Η αρχή του έρωτά τους φαίνεται να ήρθε το 2012 όταν η Carrie Symonds εργαζόταν στην εκστρατεία για την επανεκλογή του ως δημάρχου του Λονδίνου και εκείνος ήταν παντρεμένος με την πρώην σύζυγό του Marina Wheeler. Οι φήμες ωστόσο που τους ήθελαν να είναι μαζί, ήρθαν το 2018, λίγες μέρες μετά από την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού του Johnson με την Wheeler. Σήμερα, αν και οι δύο τους φαίνονται αρκετά ερωτευμένοι... υπάρχουν μερικές αναφορές που δείχνουν πως κάθε άλλο παρά αυτό συμβαίνει. Γιατί το λέμε αυτό; Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, τον Ιούνιο του 2019, όταν το ζευγάρι έμενε σε διαμέρισμα στο Camberwell, δέχτηκε επίπληξη από την αστυνομία, αφού λόγω μιας έντονης διαφωνίας που είχαν, οι γείτονες παραπονέθηκαν και ζήτησαν αστυνομική επέμβαση. Λέγεται πως οι φωνές τους ήταν υπερβολικές, ενώ ακούγονταν θορύβοι από σπάσιμο αντικειμένων. Και σαν αυτό να μην είναι αρκετό, η αδερφή του Borris Johnson, Rachel Johnson, στις 13 Δεκεμβρίου δήλωσε στο Good Morning Britain πως ποτέ της δεν έχει γνωρίσει από κοντά την Carrie. Πηγαίνοντας όμως κόντρα σε όσα ακούγονται, το ζευγάρι αρραβωνιάζεται και ανακοινώνει πως περιμένει παιδί. Η συνέχεια γνωστή.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση