ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Ο Piers Morgan «καίει» την EmRata

Ο σχολιασμός στο Twitter.

newsroom must

Εδώ και αρκετό καιρό η Emily Ratajkowski μοιράζεται με τους διαδικτυακούς τις φίλους αρκετές φωτογραφίες από τις προσωπικές της στιγμές με τον νεογέννητο γιό της (4 μηνών) προσπαθώντας να ισορροπήσει το πολυάσχολο πρόγραμμά της μεταξύ μητρότητας και δουλειάς.

Η ίδια, μόλις πρόσφατα ανέβασε μια καινούργια φωτογραφία κρατώντας τον γιο της στο ένα χέρι και ποζάροντας με το αγαπημένο της μαγιό, το οποίο βλέπουμε και στον μικρό στις ίδιες αποχρώσεις.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Αυτό όμως που έκανε viral την ανάρτηση, ήταν οι αντιδράσεις του κοινού, με τους περισσότερους να την κατηγορούν ότι δεν ήταν σωστός ο τρόπος που τον κρατούσε.

Πρώτος και «καλύτερος» στα σχόλια φαίνεται να ήταν ο γνωστός από τα αντίστοιχα «πικρόχολα» σχόλιά του προς την Meghan Markle, Piers Morgan, που αναδημοσίευσε την φωτογραφία, γράφοντας στο Twitter «Δεν κρατάνε έτσι τα μωρά, Emily και οι εκατομμύρια followers σου δεν πρέπει να ενθαρρύνονται να κάνουν το ίδιο. Θα χαρώ να σου δώσω μερικές συμβουλές, αν το χρειάζεσαι».

Ενώ να σημειώσουμε ότι το μοντέλο την Δευτέρα (07/06/21), γιόρτασε και τα 30α της γενέθλια ανεβάζοντας φωτογραφίες από τις διακοπές της, χωρίς όμως τον γιο της αυτή τη φορά.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση