ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Ο Matthew McConaughey αποκαλύπτει πώς κακοποιήθηκε σεξουαλικά στα 18 του

Όσα δήλωσε στη νέα του αυτογραφία

Μπορεί ο γνωστός ηθοποιός Matthew McConaughey να μην μιλά συχνά για την προσωπική του ζωή πριν από την διασημότητα, ωστόσο μέσα από τη νέα του βιογραφία με τίτλο «Greenlights» έκανε πολλές αποκαλύψεις που ομολογουμένως δεν περιμέναμε.

Όπως είπε ο ίδιος, μετά τον χαμό του πατέρα του - ο οποίος έχασε την ζωή του κατά την διάρκεια σεξουαλικής συνεύρεσης μαζί με την σύζυγό του και μητέρα του McConaughey- αποκαλύπτει πως στα 18 του κακοποιήθηκε σεξουαλικά από έναν άντρα. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος λέει «Κακοποιήθηκα από έναν άντρα στο πίσω μέρος ενός βαν, αφού με χτύπησε και με άφησε αναίσθητο», χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.

Μεταξύ άλλων, ο 50χρονος μιλά για την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία λέγοντας πως δεν ήταν συναινετική. «Με εκβίασαν να κάνω σεξ για πρώτη φορά όταν ήμουν 15 ετών. Ήμουν βέβαιος πως θα πάω στην κόλαση για το προγαμιαίο σεξ. Σήμερα, είμαι σίγουρος πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Παρά τα όσα έχει ζήσει, τονίζει πως δεν αισθάνεται θύμα, γιατί πέρα από τις κακές του στιγμές, είχε και πάρα πολλές ευχάριστες.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) on

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση