ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Kι όμως, κορωνοϊός με κατ’ οίκον κομμωτική, μανικιούρ και… botox

Τα λόγια περιττά…

Όπως όλος σχεδόν ο πλανήτης, έτσι και η Κύπρος, το τελευταίο διάστημα δίνει μάχη με έναν «αόρατο εχθρό». Ο νέος κορωνοϊός, γνωστός ως COVID-19, "έφτασε" και στο νησί μας, με τους αρμόδιους φορείς να λαμβάνουν δραστικά μέτρα σε μια προσπάθεια να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης του ιού.

Ανάμεσα στα προαναφερθέντα μέτρα ήταν το κάλεσμα να #μένουμε_σπίτι και το κλείσιμο επιχειρήσεων όπως κομμωτήρια και χώροι αισθητικής. Και ενώ μπορεί το hashtag να κυριάρχησε σε όλες τις πρόσφατες αναρτήσεις που είδαμε στα κοινωνικά δίκτυα, κάποιοι, μάλλον, δεν κατάλαβαν σωστά τα μέτρα που εξήγγειλε η Κυβέρνηση αλλά ούτε και την ουσία του «Μένουμε σπίτι».

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, πονοκέφαλος είναι για την Κυβέρνηση η απείθαρχη συμπεριφορά ορισμένων συμπολιτών μας. Καταγγελίες που πέρασαν το κατώφλι του Προεδρικού κάνουν λόγο για κατ’ οίκον περιποιήσεις! Ναι, σωστά διαβάσατε! Ενώ ο εχθρός είναι εδώ, κάποιοι θέλουν τα μποτέ τους. Οι εν λόγω καταγγελίες πιο συγκεκριμένα αφορούν από περιποίηση μαλλιών και άκρων (μανικιούρ – πεντικιούρ) μέχρι και… botox!
Η εν λόγω απειθαρχία προβλημάτισε έντονα την κυβέρνηση, οπότε τα νέα μέτρα που είδαν το φως της δημοσιότητας το βράδυ της 23ης Μαρτίου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν μας έκαναν καμία εντύπωση.

Ας το επαναλάβουμε για άλλη μια φορά: η κατάσταση είναι σοβαρή και όλοι μας οφείλουμε να επιδείξουμε την ανάλογη σοβαρότητα. Χρειάζονται ψυχραιμία, περιορισμός και πιστή εφαρμογή των ενδεδειγμένων μέτρων των αρμόδιων υπηρεσιών.

Με πληροφορίες από 24news

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση