ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Αναστέλλει μέχρι νεωτέρας τη λειτουργία της η Tus Airways

Απλώς ανέστειλε το πτητικό της πρόγραμμα εν αναμονή της άρσης της έκτακτης ανάγκης COVID-19 και δεν έκλεισε

Η αεροπορική εταιρεία Tus Airways ανέστειλε τη λειτουργία της λόγω του κορωνοϊού, εξηγώντας ωστόσο με συμπληρωματική ανακοίνωση ότι δεν έχει σταματήσει τις δραστηριότητές της, απλώς ανέστειλε το πτητικό της πρόγραμμα εν αναμονή της άρσης της έκτακτης ανάγκης COVID-19.

Σύμφωνα με την αρχική επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, ανέφερε ότι οι προσπάθειες περιορισμού της εξάπλωσης του Coronavirus έχουν οδηγήσει σε τεράστια πτώση της ταξιδιωτικής ζήτησης. «Ως άμεσο αποτέλεσμα του αντίκτυπου των μέτρων που έλαβε η Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας για τον περιορισμό του COVID-19, (όπως και άλλες αεροπορικές εταιρείες τόσο τοπικά όσο και παγκοσμίως) ανάγκασε να αναστείλει τη λειτουργία της από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου», εξηγούσε.

Τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση της Δημοκρατίας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων στην Κύπρο από την τρέχουσα παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης Covid-19 κατέστησαν πλέον αδύνατη για την Tus Airways τη διεξαγωγή πτήσεων. «Λυπούμαστε πολύ για την αναστάτωση που προκαλείται στους πελάτες μας», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της στον ιστότοπο.

Η TUS Airways όμως σε νεότερη ανάρτηση στον ιστότοπό της αναφέρει πως, δεν έχει σταματήσει τις δραστηριότητές της. Απλώς ανέστειλε το πτητικό της πρόγραμμα εν αναμονή της άρσης της έκτακτης ανάγκης COVID-19, όπως πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες. «Δεδομένου ότι επί του παρόντος η TUS δεν επιτρέπεται να επιχειρεί με τα αεροσκάφη της λόγω περιορισμών που προκύπτουν από τα διατάγματα της Κυπριακής Δημοκρατίας για αντιμετώπιση της Πανδημίας, η διοίκηση δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ένα χρονοδιάγραμμα για επανέναρξη λειτουργίας έως ότου καταστεί σαφές πότε θα αρθούν οι περιορισμοί πτήσεων και η Κύπρος θα ανοίξει εκ νέου για της τουριστική βιομηχανία», εξηγεί.

Το ιστορικό

Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2015 και ξεκίνησε πετά από τη Λάρνακα το Φεβρουάριο του 2016 προς Ισραήλ, Ελλάδα και Ιταλία.
Η εταιρεία αντιμετώπιζε δυσκολίες πριν την πανδημία, με καθηλωμένα αεροπλάνα και με ένα συνεχές ψάξιμο κεφαλαίων. Από τις αρχές του Οκτώβρη του 2018 η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε ένα πλάνο, το οποίο περιελάμβανε μειώσεις προσωπικού, μειώσεις προορισμών και πτήσεων. Πριν το φθινόπωρο του 2019 ο πτητικό της πρόγραμμα είχε περιοριστεί μόνο στο δρομολόγιο Λάρνακα - Τελ Αβίβ. Έκτοτε, η Tus λειτουργούσε μόνο με ναυλωμένες πτήσεις, αλλά και στην ενοικίαση των αεροσκαφών της.

Όπως είχε δηλώσει ο CEO της, Andrew Pyne, η εταιρεία βρισκόταν στη διαδικασία «rebranding» της αερογραμμής, αλλαγή του τύπου των αεροσκαφών της και της εταιρικής της ταυτότητας. "Μέχρι το καλοκαίρι του 2020, στόχος μας είναι η TUS να αποτελέσει ένα σημαντικά μεγαλύτερο αερομεταφορέα, μια δυνατή Κυπριακή αεροπορική εταιρεία, προωθώντας τη Λάρνακα ως έναν κεντρικό αεροπορικό κόμβο", είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

πηγή Καθημερινή

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση