ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ο Joe Biden δήλωσε ότι έχει καρκίνο και ο Λευκός Οίκος έσπευσε να το ξεκαθαρίσει

Δήλωση που προκάλεσε ανησυχία

O Joe Biden μίλησε για την κλιματική αλλαγή και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έκανε λόγο για τον καρκίνο και τη θεραπεία στην οποία υπεβλήθη. 

Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Τετάρτη, ο πλανητάρχης δήλωσε πως έχει καρκίνο κάτι που έκανε τόσο το γραφείο Τύπου όσο και τον Λευκό Οίκο να σπεύσει να ξεκαθαρίσει την υπόθεση και να ενημερώσει το κοινό πως ο πρόεδρος αναφερόταν στη θεραπεία για τον καρκίνο του δέρματος στην οποία είχε υποβληθεί πριν καν αναλα΄βει την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για την κλιματική αλλαγή ο ίδιος είπε το εξής:

«Γι’ αυτό και εγώ και τόσοι πολλοί άλλοι άνθρωποι με τους οποίους μεγάλωσα έχουμε καρκίνο και γιατί για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα το Ντέλαγουερ είχε το υψηλότερο ποσοστό καρκίνου στη χώρα». 

Η δήλωσή που έκανε ήταν στον ενεστώτα κάτι που προξένησε έκπληξη και προκάλεσε ανησυχία και η αυτή του η αναφορά μεταφέρθηκε στους πολίτες των ΗΠΑ. 

Εν τέλει, ξεκαθαρίστηκε πως ο πρόεδρος αναφερόταν σε μια περιπέτεια υγείας που είχε στο παρελθόν και για την οποία χρειάστηκε να υποβληθεί σε θεραπεία για να μπορέσει να την ξεπεράσει αισίως. 
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Joe Biden (@joebiden)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X