ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Μακρυμάνικο bodycon φόρεμα και μποτάκια
 

Ο Φειδίας έστησε πάρτι για την νίκη του

Έστησε πάρτι στην πλατεία Ελευθερίας, με αρκετά άτομα που στήριξαν την υποψηφιότητα του 24χρονου.

Μαρία Καραμάνου

Με έναν πρωτοποριακό τρόπο γιόρτασε ο Φειδίας Παναγιώτου την εκλογή του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μέσω ενός καλέσματος στο Tik-Tok, μόλις λίγη ώρα μετά τα αποτελέσματα των exit polls, κατάφερε να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου στην πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο της Λευκωσίας. Η εκλογή του 24χρονου YouTuber προκάλεσε ενθουσιασμό, ιδίως μεταξύ των νέων που τον στήριξαν.

Στην πλατεία βρέθηκαν συγγενικά πρόσωπα του Φειδία, όπως ο Χριστόφορος Τορναρίτης, καθώς και πολλά νεαρά άτομα, δείχνοντας τη δυναμική και την υποστήριξη που είχε η υποψηφιότητά του. Ο Παναγιώτου, με εμφανή χαρά και συγκίνηση, μίλησε στους υποστηρικτές του, αναφέροντας, «Δεν είναι μόνο στην Κύπρο που γράφουμε ιστορία, είναι παγκοσμίως».

Στην ομιλία του, ο Παναγιώτου τόνισε τη σημασία της συλλογικής προσπάθειας, δηλώνοντας, «Έχω μια μεγάλη ευθύνη και δεν είναι εντελώς μόνος μου που το κατάφερα αυτό. Δούλεψαν πάρα πολλά άτομα για αυτό». Η εκλογή του αποτέλεσε αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και συνεργασίας πολλών ατόμων, όπως ευχαρίστησε ο ίδιος.

Ο Φειδίας Παναγιώτου υπογράμμισε επίσης τη σημασία της καινοτομίας και της πρωτοπορίας, λέγοντας, «Φτάνει να είμαστε τελευταίοι και να αντιγράφουμε τους άλλους. Πρέπει να πρωτοπορήσουμε και εμείς». Η δήλωσή του αυτή αποτυπώνει το όραμά του για μια νέα γενιά πολιτικών που θα φέρουν αλλαγές και πρόοδο.

Η εκλογή του Φειδία Παναγιώτου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την εμπλοκή των νέων στην πολιτική σκηνή και την προώθηση φρέσκων ιδεών και προσεγγίσεων. Οι υποστηρικτές του, γιορτάζοντας την επιτυχία του στην πλατεία Ελευθερίας, έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα για τη δύναμη της νεολαίας και τη δυνατότητα τους να επηρεάσουν το μέλλον της Ευρώπης.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση