ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ο έρωτας στα χρόνια του κορωνοϊού είναι υπέροχος

Όταν ο Jeremy βρήκε την Tori στην απέναντι ταράτσα και νιώσαν την αγάπη

Τι και αν είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι; Κάποιες φορές ο έρωτας θα βρει τον τρόπο να μας χτυπήσει την πόρτα ή… να μπει από την ταράτσα.

Ο Jeremy και η Tori βρήκαν τον έρωτα στο Brooklyn όταν αντίκρισαν ο ένας τον άλλο από τις απέναντι ταράτσες.

Και αφού ζούμε στον 21ο αιώνα τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο έτσι με την βοήθεια της τεχνολογίας και μερικών καλών φίλων ο Jeremy επικοινώνησε μαζί της και άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού. Όχι όμως τα συνηθισμένα που όλοι πιστεύουμε. Με δημιουργικότητα και φαντασία κατάφεραν να σπάσουν την μονοτονία της καραντίνας και να βρουν την αγάπη.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ο Jeremy μοιράζεται με τους ακόλουθούς του το πώς είναι να βγαίνεις ραντεβού στα χρόνια του κορωνοϊού και δίνει τις πιο έξυπνες ιδέες. Από τα γεύματα στην ταράτσα στις βόλτες στον δρόμο με ένα τεράστιο μπαλόνι γύρω του για να μην την πλησιάζει είναι ίσως μια από τις πιο ρομαντικές ιστορίες των καιρών μας. Για αυτό τον λόγο εξάλλου έγιναν και viral.

"Ακόμη κι αν βρισκόμαστε σε κοινωνική απομόνωση, δεν πρέπει να ξεχνάμε να συμπεριφερόμαστε με αγάπη και καλοσύνη για τον άλλον" λέει ο Jeremy…

 
 
 
View this post on Instagram

Quarantine Cutie, part 2. Her name is Tori (@toricigs) and she’s cute and kind

A post shared by JEREMY COHEN (@jermcohen) on

 
 
 
View this post on Instagram

How to date a Quarantined Cutie, Part 3.

A post shared by JEREMY COHEN (@jermcohen) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση