ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ο Elon Musk κλείνει τα γραφεία του Twitter και να όσα ξέρουμε

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

newsroom must

Το Twitter ανακοίνωσε το κλείσιμο των γραφείων τους μέχρι την τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, χωρίς όμως να ξεκαθαρίσει τον ακριβή λόγο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω ανακοίνωση έρχεται εν μέσω αναφορών ότι μεγάλος αριθμός προσωπικού παραιτήθηκε, μετά το «τελεσίγραφο» που έδωσε στους υπαλλήλους του ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, Elon Musk, όπου τους ανάγκασε να υπογράψουν συμφωνητικό «σκληρής δουλειάς».

«Νομίζω ότι όταν ξεκαθαριστούν όλα, πιθανότατα θα έχουν μείνει λιγότεροι από 2.000 άνθρωποι στην εταιρία», ανέφερε πρώην υπάλληλος στο BBC, επιβεβαιώνοντας πως μεγάλος αριθμός εργαζομένων έχουν παραιτηθεί από το Twitter επειδή δεν έχουν αποδεχτεί τους νέους όρους του Musk.

Εξάλλου οι όροι που έθεσε ο ίδιος στο τελεσίγραφο του έγραφαν ξεκάθαρα ότι όποιος δεν δέχεται τις νέες αλλαγές είναι ελεύθερος να παραιτηθεί αμέσως.

Με το εν λόγω μήνυμα να απαγορεύει ρητά τον σχολιασμό του θέματος στα social media, λέγοντας «Συνεχίστε να συμμορφώνεστε με την πολιτική της εταιρείας, αποφεύγοντας να συζητάτε εμπιστευτικές πληροφορίες της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Τύπο ή αλλού».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS