ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ο Elon Musk δίνει τελεσίγραφο στους υπαλλήλους του: «Δεσμευτείτε στη νέα έκδοση αλλιώς φύγετε»

«Στο μέλλον, για να δημιουργήσουμε ένα πρωτοποριακό Twitter 2.0 και να πετύχουμε σε έναν όλο και πιο ανταγωνιστικό κόσμο, θα χρειαστεί να είμαστε εξαιρετικά σκληροπυρηνικοί»

newsroom must

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN, ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, Elon Musk, έδωσε στους υπαλλήλους του προθεσμία μέχρι το βράδυ της Πέμπτης για να δεσμευτούν σε «εξαιρετικά σκληροπυρηνική» δουλειά, ειδάλλως θα αναγκαστούν εγκαταλείψουν την εταιρεία.

Δηλώνοντας σε σχετικό σημείωμα «Στο μέλλον, για να δημιουργήσουμε ένα πρωτοποριακό Twitter 2.0 και να πετύχουμε σε έναν όλο και πιο ανταγωνιστικό κόσμο, θα χρειαστεί να είμαστε εξαιρετικά σκληροπυρηνικοί. Αυτό θα σημαίνει να δουλεύεις πολλές ώρες σε υψηλή ένταση. Μόνο εξαιρετικές επιδόσεις θα αποτελούν επιτυχή βαθμό.»

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elonmusk (@elonmusk)

Τονίζοντας μάλιστα στην συνέχεια ότι κύρια επιθυμία του είναι το twitter να εργάζεται με γνώμονα την δυναμική των υπαλλήλων του, δίνοντας την δυνατότητα στους υπαλλήλους του να επιλέξουν αν θέλουν να συνεχίσουν να εργάζονται εκεί.Να θυμίσουμε ότι ο Musk απέλυσε το διοικητικό συμβούλιο και περίπου το μισό προσωπικό λίγες ημέρες αφότου ολοκληρώθηκε η μετάβαση του twitter στον όμιλο του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS