ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: shirt dress και λευκά sneakers
 

Ο Δημητρης Ουγγαρέζος μιλά ανοιχτά για τη διαμάχη με τον Γιώργο Καπουτζίδη

Δέσποινα Άσπρου

Η τοποθέτηση του Γιώργου Καπουτζίδη σχετικά με το bullying στο talent show ''Ελλάδα έχεις ταλέντο'', ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει μια μεγάλη κόντρα ανάμεσα σ'αυτόν και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο καθώς ο δεύτερος τοποθετήθηκε τότε λέγοντας ανάμεσα σε άλλα πως δέχθηκε λογοκρισία από τον Καπουτζίδη.

Ένα μήνα περίπου μετά τον «χαμό» που είχε δημιουργηθεί τότε, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έσπασε την σιωπή του και μίλησε για το γεγονός. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη και είπε: «Θεωρώ ότι ήταν μια ολόκληρη παραφιλολογία. Εγώ δεν πήρα κάτι πίσω, δεν συνέχισα καμία κόντρα, δεν υπήρχε καμία κόντρα. Είπα την άποψή μου, μετά ο Γιώργος συνέχισε και είπε τα δικά του. Είπε τα δικά του και όταν άκουσα αυτά που είπε, κάπου τα πράγματα νομίζω πέρασαν το όριο. Χαρακτήρισε γυναίκες, για την Τίνα Μεσσαροπούλου δεν θέλω καν να επαναλάβω αυτό που είπε, λέω “σταμάτα το εδώ, μην απαντήσεις καθόλου” γιατί και οι δύο μόνο ζημιωμένοι θα βγούμε».

Στην συνέχεια ο Ουγγαρέζος πρόσθεσε:  «Όμως εγώ διαφωνώ στο εξής: Δεν μπορείς να επιβάλεις σε κάποιον να πει την άποψή σου, ακόμη κι αν αυτή είναι η σωστή. Είναι ο λάθος τρόπος! Είναι σαν να σου λέω “Θα σε πλακώσω στα χαστούκια για να είσαι κατά της βίας”».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση