ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit φόρεμα, sneakers και σκουλαρίκια
 

Ο Banksy ανακοίνωσε ότι το «κορίτσι με το χούλα-χουπ» είναι δικό του

Το έργο εμφανίστηκε σε έναν τοίχο στο Νότινγχαμ την περασμένη Τρίτη

newsroom must

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, ο πολυσυζυτημένος  Βρετανός καλλιτέχνης του γκραφίτι και πολιτικός ακτιβιστής  Banksy επιβεβαίωσε ότι το νέο έργο τέχνης, το οποίο εμφανίστηκε σε έναν τοίχο στο Νότινγκαμ της κεντρικής Αγγλίας και δείχνει ένα νεαρό κορίτσι να χρησιμοποιεί ένα λάστιχο ποδηλάτου ως χούλα-χουπ, είναι δικό του.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του ΚΥΠΕ, το έργο εμφανίστηκε την Τρίτη στον τοίχο από κόκκινα τούβλα ενός ινστιτούτου ομορφιάς, δίπλα από ένα ποδήλατο, το οποίο ήταν δεμένο με λουκέτο σε μια μεταλλική πινακίδα και του έλειπε ο πίσω τροχός του. Μια φωτογραφία του έργου στη φοιτητική περιοχή της πόλης αναρτήθηκε σήμερα στον λογαριασμό του καλλιτέχνη στο Instagram και στην ιστοσελίδα του.

Να θυμίσουμε πως ο Banksy είναι γνωστός για τα ευφυή έργα τέχνης του, τα οποία συχνά αναφέρονται σε διεθνή γεγονότα. Τα φετινά του έργα έχουν έμμεση αναφορά στην υγειονομική κρίση του κορωνοϊού και στο αντιρατσιστικό κίνημα Black Lives Matter.

Τον Αύγουστο ο καλλιτέχνης χρηματοδότησε ένα πλοίο για τη διάσωση προσφύγων στη Μεσόγειο που επιχειρούν να φθάσουν στην Ευρώπη και την Αφρική.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Banksy (@banksy) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Banksy  |  Αγγλία  |  Βρετανός  |  τέχνη  |  έργο  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση