ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Ο Άγιος Βασίλης μόλις έφτασε από την Φινλανδία στην Κύπρο!

H Παραμυθούπολη των Χριστουγέννων άνοιξε πανηγυρικά τις πόρτες της παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας που έστειλε το δικό του μήνυμα αγάπης στα παιδιά όλου του κόσμου. Ο Stavento, η Ήβη Αδάμου και οι Emigre χάρισαν απλόχερα το κέφι και την ενέργειά στην πρώτη μεγάλη φετινή συναυλία. Οι δραστηριότητες και οι εορταστικές εκδηλώσεις συνεχίζονται δυναμικά. Η Ελληνική Τράπεζα σας προσκαλεί να ζήσετε και εσείς τη μαγεία των Χριστουγέννων στην Παραμυθούπολη!

Επίτιμος προσκεκλημένος φέτος δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών, τον Άγιο Βασίλη που έφτασε στην Κύπρο από το χωριό του, το μακρινό Ροβανιέμι της Φινλανδίας, για να καταφθάσει στην Κύπρο. Μαζί είναι οι βοηθοί του και οι τάρανδοί του που έρχονται ομαδικώς στην Παραμυθούπολη και θα είναι καθημερινά εκεί από την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου έως και την Τρίτη στις 12 του μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα πραγματοποιηθούν ακόμη δύο μεγάλες συναυλίες στη φετινή Παραμυθούπολη, αυτή της Μελίνας Ασλανίδου την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στις 20:00 και Ελένης Φουρεϊρα την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 20:00.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, δεκάδες σπιτάκια με κάθε λογής λιχουδιές είναι εκεί και περιμένουν μικρούς και μεγάλους. Διασκεδαστικές δραστηριότητες για τα παιδιά, ακροβατικά, ξυλοπόδαροι, χορευτικά, θεατρικά παιχνίδια, το μεγάλο παγοδρόμιο και τα ολοκαίνουρια παιχνίδια θα μας παρασύρουν και φέτος στο μαγικό πνεύμα των Χριστουγέννων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, ενώ ένας τυχερός επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να φύγει από την Παραμυθούπολη με ένα ολοκαίνουργιο Ford Fiesta.

Χρυσός Χορηγός: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Μέγας χορηγός: ΜΤΝ

Επίσημος αερομεταφορέας Blue AIR

Χορηγοί: ΠΑΡΚΟ ΠΑΛΙΑΤΣΟ, Ελληνικά Πετρέλαια ΕΚΟ, ΚΕΑΝΙΤΑ, ΦΟΥΡΝΟΙ ΖΟΡΠΑΣ, Πατατάκια LAYS, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΡΟΣ, Εταιρία Α/φοι Λανίτης, σοκολάτες ΙΟΝ, μπάρες Nature Valley, έτοιμος καφές Elcafé, FORD
Χορηγοί επικοινωνίας Love FM και Wiz Urban Guide

 
 
 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση