ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Νίκος Χριστοδουλίδης: To συγκινητικό μήνυμα για τον αδερφό του που έφυγε από τη ζωή

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που καθορίζουν την ζωή σου για πάντα», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Χθες, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, συμπληρώθηκαν οκτώ χρόνια από την ημέρα που ο αδελφός του Προέδρου της Δημοκρατίας Κύπρου Νίκου Χριστοδουλίδη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών. Το 2015, ο Νίκος Χριστοδουλίδης έμαθε για τον θάνατο του αδελφού του κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με τον τότε Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μοιράστηκε τις σκέψεις του για την επέτειο του χαμένου αδελφού του. Παράλληλα, δημοσίευσε ένα κοινό τους στιγμιότυπο, αναζωπυρώνοντας τις αναμνήσεις από τις κοινές τους στιγμές. Η ανάρτηση αυτή αναδεικνύει την ανθρώπινη διάσταση των πολιτικών προσώπων και τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν όταν βιώνουν προσωπικές απώλειες, δείχνοντας τον άνθρωπο πίσω από τη θέση του πολιτικού αξιωματούχου.

Μάλιστα, ο ίδιος συνόδευσε την ανάρτηση του με συγκινητικά λόγια, «Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που καθορίζουν την ζωή σου για πάντα, που τις πιο όμορφες και τις πιο δύσκολες στιγμές έμαθες να τις μοιράζεσαι πρώτα μαζί τους, που ξέρεις οτι είναι πάντα εκεί για σένα ο,τι και αν γίνει, που η απουσία τους, όσα χρόνια και αν περάσουν, είναι δυσαναπλήρωτη …έφυγες νωρίς, πολύ νωρίς. Τόσα πολλά δικά μας έφυγαν μαζί σου, τόσα πολλά δικά σου έμειναν μαζί μας…για πάντα».

Δείτε το στιγμιότυπο εδώ:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS