ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Έρχονται πολλές βροχές - Το σκηνικό του καιρού

Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα και αύριο στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές νεφώσεις, ενώ το βράδυ παροδικές νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Την Τετάρτη θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, αρχικά κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, αλλά αργότερα και στα ορεινά καθώς και σε περιοχές του εσωτερικού. Την Πέμπτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές.

Η θερμοκρασία την Τρίτη δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τετάρτη αναμένεται να σημειώσει πτώση, ενώ την Πέμπτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS