ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Man Of The Year: Όλοι οι νικητές από το 2001 μέχρι και σήμερα

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από την περσινή απονομή.

Μαρία Καραμάνου

Είκοσι δύο χρόνια συνεχούς αναγνώρισης της αριστείας και της αφοσίωσης σηματοδοτούν τα MAN OF THE YEAR AWARDS, έναν επίτιμο θεσμό που αναδεικνύει τους ξεχωριστούς ανδρικούς ρόλους σε διάφορους τομείς. Από το 2001, αυτά τα βραβεία αποτελούν πηγή έμπνευσης και αναγνώρισης για τους άνδρες που αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις ως ευκαιρίες, και με την εργασία, το πείσμα, το όραμά τους και το ήθος τους, διαγράφουν μια μοναδική πορεία.

Ο θεσμός ξεκίνησε από τον Όμιλο SppMedia και το περιοδικό MAΝ και έχει εξελιχθεί στον μεγαλύτερο και πλέον διαρκή θεσμό βραβεύσεων στην Κύπρο. Τα Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards είναι ένας εορτασμός της αριστείας, βραβεύοντας τους Κύπριους που ξεχώρισαν με τα επιτεύγματά τους, την επαγγελματική πορεία, τις αξίες και το ήθος τους.

Κάθε χρόνο, οι νικητές αναδεικνύονται ως πρωτοπόροι στους τομείς τους, είτε πρόκειται για επιστήμονες, καλλιτέχνες, αθλητές, επιχειρηματίες. Η βράβευσή τους δεν αναγνωρίζει μόνο τα επιτεύγματα, αλλά και την προσφορά τους στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων γύρω τους.

Αυτή η ετήσια τελετή αποτελεί μια πλατφόρμα για να αναδειχθούν οι ήρωες μας, οι άνθρωποι που με την αφοσίωση τους έχουν σημαδέψει τον κόσμο με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Είναι μια ευκαιρία να αναγνωριστούν και να εμπνεύσουν τις επόμενες γενιές, δημιουργώντας έναν κύκλο έμπνευσης και καινοτομίας που εξακολουθεί να εξελίσσεται κάθε χρόνο.

Έτσι, τα MAN OF THE YEAR AWARDS συνεχίζουν να αποτελούν μια σημαντική παράδοση, επιβεβαιώνοντας την αξία της αφοσίωσης, της αριστείας και της ηγετικής στάσης στην κοινωνία μας.

Διαβάστε επίσης: Στις 7 Δεκεμβρίου τα «Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards»

Η απονομή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στο The Royal Hall στη Λευκωσία. Για 22ή χρονιά η τελετή απονομής των βραβείων ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ Man of the Year Awards, θα γίνει εις την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, της Προέδρου της Βουλής, Αννίτας Δημητρίου και άλλων εκλεκτών καλεσμένων.

Με αφορμή την 22η απονομή, ας δούμε ποιοι ήταν οι Άντρες της Χρονιάς από το 2001 μέχρι σήμερα.

2001+2002 Στέλιος Χατζηιωάννου

2003 Πλάτων Λανίτης

2004 Χαράλαμπος Πηλακούτας

2005+2006 Μάρκος Παγδατής

2007 Μιχάλης Χατζηγιάννης

2008 Τιμούρ Κετσπάγια

2009 Λώρης Λοϊζίδης

2010 Χριστόφορος Πισσαρίδης

2011 Φίλιππος Πατσαλής

2012 Παύλος Κοντίδης

2013 Ευτύχιος Έλληνας

2014 Κυριάκος Νικολάου

2015 Ανδρέας Μαυρομμάτης

2016 Avocarrot (Κωνσταντίνος Χρίστου, 
Γιώργος Ηρακλέους, Γιώργος Μακκούλη, Παναγιώτης Παπαγεωργίου)2017 Παύλος Κοντίδης

2018 Παύλος Κοντίδης

2019 Δρ Κωνσταντίνος Τζελέπης και Δρ Γιώργος Βασιλείου

2020 Μάρκος Τράγκολας

2021  Παύλος Κοντίδης

2022 Μάριος Γεωργίου 

Όσον αφορά στον φετινό MAN OF THE YEAR θα μάθουμε ποιος είναι στις 7 Δεκεμβρίου. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση