ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Netflix: Ανοίγει εστιατόριο με διάσημους σεφ που πρωταγωνιστούν στις εκπομπές του

«Αυτοί οι θρύλοι της μαγειρικής θα συνεργαστούν για να δημιουργήσουν ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας».

Μαρία Καραμάνου

Το Netflix ετοιμάζει μια ξεχωριστή εμπειρία για τους λάτρεις των μαγειρικών εκπομπών. Η γνωστή υπηρεσία streaming ανακοίνωσε το άνοιγμα ενός pop-up εστιατορίου στο Λος Άντζελες, το οποίο θα προσφέρει μενού δημιουργημένα από γνωστούς σεφ που πρωταγωνιστούν σε αγαπημένες παραγωγές όπως το «Chef's Table», το «Nailed It!» και το «Iron Chef: Quest for an Iron Legend».Αυτή η πρωτοποριακή πρωτοβουλία θα επιτρέψει στους θεατές να απολαύσουν τα εδέσματα που έχουν δημιουργηθεί από τους αγαπημένους τους σεφ, ζωντανεύοντας έτσι την εμπειρία των μαγειρικών τηλεοπτικών προγραμμάτων. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν πιάτα που έχουν εμπνευστεί από την τέχνη της μαγειρικής και την τέχνη της ψυχαγωγίας ταυτόχρονα.

«Αυτοί οι θρύλοι της μαγειρικής θα συνεργαστούν για να δημιουργήσουν ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας που θα περιλαμβάνει γευστικές μπουκιές από τις ξεχωριστές σπεσιαλιτέ τους προσφέροντας στους θαυμαστές και στους καλοφαγάδες μια μοναδική εμπειρία», αναφέρει η ανακοίνωση.

 Ενας από τους σεφ, ο Kurtis Stone, βραβευμένος με αστέρι Michelin, δήλωσε πως, «Το να μεταφέρω την αγάπη μου για το φαγητό στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο είναι μια από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις της ζωής μου, αλλά αυτή η ιδέα, από την οθόνη στο τραπέζι δίνοντας στους θαυμαστές μια γεύση από αυτό που παρουσιάστηκε στην κάμερα, είναι φοβερή»

Το «Netflix Bites», ένα πρωτοποριακό εστιατόριο που λειτουργεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα, θα υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του στις τριάντα Ιουνίου. Αυτό το μοναδικό εστιατόριο θα προσφέρει πιάτα με την υπογραφή κορυφαίων σεφ, συμπεριλαμβανομένων των Kurtis Stone, Dominique Crenn, Ming Chai, Rodney Scott και Nadiya Hussain, οι οποίοι έχουν κερδίσει αστέρι Michelin για τις καταξιωμένες τους μαγειρικές ικανότητες.Οι επισκέπτες του εστιατορίου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εξαιρετικά πιάτα που έχουν δημιουργηθεί από αυτούς. Αυτή η μοναδική εμπειρία θα συνδυάζει την τέχνη της μαγειρικής με την τέχνη της ψυχαγωγίας, προσφέροντας μια αξέχαστη γαστρονομική απόλαυση στους φίλους των μαγειρικών εκπομπών.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS