ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Amber Heard: Η επιστροφή της στο κόκκινο χαλί

Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την δικαστική διαμάχη με τον Johnny depp.

Μαρία Καραμάνου

Η Amber Heard επιστρέφει στην καθημερινότητά της μετά από την έντονη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Johnny Depp. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός προετοιμάζεται για την πρώτη της δημόσια εμφάνιση σε κόκκινο χαλί, και αυτό αναμένεται να συμβεί στο 69ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ταορμίνας, που θα λάβει χώρα στη Σικελία της Ιταλίας στις 24 Ιουνίου. Εκεί θα πραγματοποιηθεί η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας της με τίτλο "In The Fire".

Η Amber Heard ετοιμάζεται για την πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μετά τη λήξη της δικαστικής διαμάχης με τον Johnny Depp. Η δίκη ολοκληρώθηκε την πρώτη Ιουνίου 2022, με το επταμελές σώμα ενόρκων να εκδίδει ένα ετυμηγορικό που στην πλειονότητά του ήταν υπέρ του εξηντάχρονου Depp. Παρόλα αυτά, η Heard κατάφερε να επιτύχει μια από τις τρεις ανταγωνίστικες αγωγές της για δυσφήμιση.

Για την προώθηση της νέας ταινίας της, η Heard θα παραβρεθεί στο 69ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ταορμίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα συνοδευτεί από τον σκηνοθέτη της ταινίας, Conor Allyn, καθώς και από τον συμπρωταγωνιστή της, Eduardo Noriego.

Η ταινία "In The Fire", όπως αναφέρεται στην επίσημη σύνοψη που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ, ακολουθεί έναν χήρο Αμερικανό ψυχίατρο που φτάνει σε μια πλούσια φάρμα στην Κολομβία για να αναλάβει μια υπόθεση που αφορά ένα διαταραγμένο παιδί. Η μητέρα του παιδιού ανησυχεί μετά από τις κατηγορίες ενός τοπικού ιερέα ότι το παιδί είναι δαιμονισμένο από τον διάβολο.

Όταν ο ψυχίατρος φτάνει, ανακαλύπτει ότι η μητέρα έχει πεθάνει και ότι ο ίδιος ο πατέρας έχει αρχίσει να πιστεύει ότι το παιδί είναι πιθανόν κατατεθειμένο από τον διάβολο. Αυτή η κατάσταση δημιουργεί ένα ενδιαφέρον άγχος γύρω από τον μυστηριώδη κόσμο της ψυχικής υγείας και της πνευματικής πίστης, καθώς ο ψυχίατρος προσπαθεί να διαλευκάνει την αλήθεια γύρω από το παιδί και την υπόθεση.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση