ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρι αθλητική φόρμα, μαύρο knitwear και sneakers
 

Νέο άλμπουμ από την Carla Bruni

Το «Carla Bruni» είναι μια αντανάκλαση της ίδιας της Bruni, μια ειλικρινή αγκαλιά.

Τρία χρόνια μετά την προηγούμενη δουλειά της, η Carla Bruni θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ με το όνομά της στις 9 Οκτωβρίου.

Το «Carla Bruni» είναι μια αντανάκλαση της ίδιας της Bruni, μια ειλικρινή αγκαλιά. Η ευαισθησία, τα συναισθήματα που αναδύονται και η μουσική σύνθεση του άλμπουμ μαρτυρούν ένα μοναδικό καλλιτεχνικό ταμπεραμέντο, χωρίς εξάρσεις.

Στο άλμπουμ, το πρώτο με αυθεντικά τραγούδια σε 7 χρόνια, προηγήθηκε το σινγκλ «Quelque chose» και το IG κομμάτι «Un grand amour» και θα περιέχει για πρώτη φορά ένα ακυκλοφόρητο ντουέτο στα ιταλικά με την αδερφή της Valeria Bruni-Tedeschi με τίτλο «Voglio l’amore».
Σε αυτά προστίθενται τα κομμάτια μπόνους για την ψηφιακή έκδοση: «Le petit guépard (rework)», «Un Ange (Ferber Session)» και «La mort des amants».

Μέσα από τη ροή των τραγουδιών μπορούμε να αντιληφθούμε την επιθυμία για ηρεμία και απλότητα, για ελευθερία από τη λάμψη και την αλαζονεία.

Η προπαραγωγή αυτών των τραγουδιών, πολύ ακριβής, σχεδιάστηκε προσεκτικά και πολύ πριν από τις συναντήσεις στο στούντιο: κιθάρα, πιάνο, ντραμς και μελωδία είναι τα θεμέλια όλων των τραγουδιών, που έχουν ηχογραφηθεί πίσω από κλειστές πόρτες με τον Albin de la Simone, ο οποίος παρήγαγε ολόκληρο το άλμπουμ.

Το άλμπουμ περιέχει συνολικά 17 τραγούδια όλα στα γαλλικά εκτός από τρία. Το «Your lady» στα αγγλικά, το «Voglio l’amore», στα ιταλικά και το «Porque te vas», στα ισπανικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση