ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Γάμος αλά Ελληνικά 3»

Η Nia Vardalos μοιράζεται φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη ταινία

Η Nia Vardalos με τη θετικότατη αύρα της και το υπέρλαμπρο χαμόγελό της μας αφήνει να δούμε από την «κλειδαρότρυπα» μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά 3» η οποία αναμένεται να μας κρατήσει συντροφιά πολύ σύντομα. 

Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο, στο ευρύ κοινό της και βέβαια και στο Ελληνικό κοινό που τη γνώρισε μέσα από τις ταινίες και ιδίως μέσα από τη συγκεκριμένη ως Τούλα Πορτοκάλος. 

20 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά» η οικογένεια Πορτοκάλος επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για να μας εξιστορήσει μια συνέχεια που όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία. 

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου τα γυρίσματα και το επιτελείο πίσω από αυτά ξεκίνησε από την περιοχή της Πλάκας στην Αθήνα ενώ συνέχισε στη Ραφήνα και αργότερα τα γυρίσματα μεταφέρθηκαν στο Σούνιο. 

Όλη η ομάδα που εργάζεται πυρετωδώς και σκληρά για την ολοκλήρωση της ταινίας βρέθηκε και στη μαγευτική Κέρκυρα. 

Η ίδια η Nia Vardalos μοιράζεται κατά καιρούς στιγμές από τα γυρίσματα ενώ δεν παρέλειψε να δημοσιεύσει ορισμένες φωτογραφίες πίσω από τις κάμερες γράφοντας το εξής μήνυμα:

«Λοιπόν… αυτό ήταν όσον αφορά το My Big Fat Greek Wedding 3! Είμαι κυριευμένη από συναισθήματα, τόση ανακούφιση και ευγνωμοσύνη όλη μέρα, και τώρα δάκρυα κυλούν στο πρόσωπό μου. Ευχαριστούμε το συνεργείο, το καστ, τους παραγωγούς, το στούντιο, τους χρηματοδότες και τους νέους μας φίλους στους Βαριπατάδες, στην Κέρκυρα εδώ στην Ελλάδα. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, εκτιμάται εξαιρετικά όταν εκπέμπεται μαγεία τριγύρω».

Δείτε την ανα΄ρτηση της Nia Vardalos μέσα από τον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nia Vardalos (@niavardalos)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by pexels

Βροχές στο καιρικό μενού

Η θερμοκρασία το Σάββατο δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ την Κυριακή και ...
Η Καθημερινή
 |  NEWS