ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Νανά Καραγιάννη: «Ήταν σκιά του εαυτού της»

Σοκαρισμένοι με τον θάνατο της Νανάς Καραγιάννη είναι οι γείτονές της, στην Κυψέλη, καθώς πληροφορήθηκαν την τραγική είδηση, όταν είδαν την νεκροφόρα έξω από την πολυκατοικία, όπου έμενε.

Τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια βρήκε νεκρή ο πατέρας της μέσα στο διαμέρισμά της, το μεσημέρι της Τρίτης (27.06.2017), καθώς είχε ανησυχήσει που δεν απαντούσε η κόρη του στο τηλέφωνο και αποφάσισε να πάει εκεί.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι, ενώ δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης της πόρτας του διαμερίσματος ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για εγκληματική ενέργεια. Εκιμάται πως ο θάνατός της 38χρονης οφείλεται σε παθολογικά αίτια, μιας και έδινε "μάχη" για πολλά χρόνια με την νευρική ανορεξία και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν με το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Όπως λένε γείτονές της, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ήταν φανερά καταβεβλημένη το τελευταίο διάστημα, είχε απομονωθεί και ήταν παρατημένη από γνωστούς και φίλους.

Μέχρι πριν από ένα χρόνο, η Νανά Καραγιάννη δεχόταν επισκέψεις από πολλούς φίλους και έδειχνε να ξεπερνά τα σοβαρά προβλήματα υγείας, ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχε γίνει σκιά του εαυτού της, όπως είπαν κάτοικοι περιοχής και άνθρωποι που την γνώριζαν προσωπικά, μη μπορώντας να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

πηγή: newsit

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X