ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

#must20years-Τhe anniversary issue: 8 λαμπερές Κύπριες στο must Ioυνίου

newsroom must

20 χρόνια must, 20 χρόνια γεμάτα μόδα, στυλ, λάμψη. Το περιοδικό must πρωτοστάτησε στα κυπριακά δρώμενα και κατάφερε να αναδείξει την Κύπρια γυναίκα σε κάθε εκδοχή της μέσα απο τα εξώφυλλά του.

Από το πρώτο του τεύχος, το περιοδικό καθιερώθηκε στη συνείδηση του Κύπριου αναγνώστη, σε μια αέναη προσπάθεια να βρίσκει διαρκώς νέα εγχώρια και επιτυχημένα πρόσωπα, με στυλ, ομορφιά και προσωπικότητα.

Στο επετειακό εξώφυλλο του περιοδικού, οκτώ αγαπημένα cover girls φωτογραφίζονται κάτω από τις οδηγίες του Αντώνη Φαρμακά, και γυρνούν τον χρόνο πίσω, μιλώντας για το πρώτο τους εξώφυλλο αλλά και για το πόσο άλλαξε η ζωή τους από τότε. 

Χριστίνα Παυλίδου, Ραμόνα Φίλιπ, Άντρεα Κυριάκου, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Άντρη Καραντώνη, Βαλεντίνα Τσίγκη, Κρίστη Παπαδοπούλου και Αθηνά Λοϊζίδου εξομολογούνται τα συναισθήματα, τις εντυπώσεις, τις αναμνήσεις και όλα όσα μεσολάβησαν από τότε μέχρι σήμερα.

Χαμόγελα, εντυπωσιακές παρουσίες, μόδα και στυλ συνέθεταν το εορταστικό κλίμα που επικρατούσε καθ' όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης, την επιμέλεια της οποίας είχε η διευθύντρια των περιοδικών εκδόσεων της SPP Media, Eιρήνη Χριστοφόρου.

Διαβάστε τι μας είπαν στο νέο must Ioυνίου που κυκλοφορεί την Παρασκευή 31 Μαΐου σε όλα τα περίπτερα. 

Δείτε το video από τo backstage της φωτογράφισης:

*Creative Director Ειρήνη Χριστοφόρου

Φωτογραφίες Αντώνης Φαρμακάς

Styling Άρτεμις Κουκκουλλή

Βοηθός στυλίστα Χριστιάνα Χατζηκυριάκου

Μαλλιά Nelia Campinho (For Kevin.Murphy), Σαββας Κοππαρις (For Kevin.Murphy), Jonh Pafitis (Urban Hair Style Salon For Kevin.Murphy)

Μακιγιάζ Σάββας Σάββα (savvassavva_ makeupartist), Μαρία Κλείτου, Mary Myrianthoopoulou (Ilona’s Makeup Team)

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X