ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: ecru denim παντελόνι, πουκάμισο και γόβες
 

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για όσα έκανα»

Η απολογία του κατηγορουμένου στο δικαστήριο

Ζωή Τουτουντζίδου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο δικαστήριο, που βρίσκεται προφυλακιστέος για την δολοφονία της συζύγου του, Κάρολαιν, στα Γλυκά Νερά.

Να θυμίσουμε ότι βάση του παραπεμπτικού βουλεύματος ο Αναγνωστόπουλος θα δικαστεί για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της θανάτωσης ζώου και τα πλημμελήματα της ψευδούς καταγγελίας στις αρχές και της ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση.

Η δίκη μέχρι στιγμής είχε επικεντρωθεί τόσο στις μαρτυρίες των εμπειρογνωμόνων αλλά και της οικογενείας της άτυχης κοπέλας. Με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, να καταθέτει σήμερα μεταξύ άλλων στην απολογία του «Γι’ αυτό που εξετάζουμε σήμερα δεν υπάρχουν δικαιολογίες ούτε προς τον εαυτό μου. Αυτό που χάθηκε ήταν αναντικατάστατο. Δεν άξιζε ούτε στην ίδια, ούτε στο σκυλάκι μας.

Δεν υπάρχει αρκετή συγγνώμη προς κανένα, ούτε προς την Κάρολαϊν που δεν είναι εδώ να χαρεί τη ζωή της, ούτε προς την κόρη μας που δεν θα χαρεί μητέρα της, ούτε προς την πεθερά μου, στη Ρόξυ πόσες φορές να πω συγγνώμη για ένα σκυλάκι που μεγάλωσε στην αγκαλιά μου».

Προσθέτοντας στην συνέχεια «Το τι συνέβη ακριβώς θα σας το πω με κάθε λεπτομέρεια και ειλικρινά. Δεν θα είναι δικαιολογία, δεν προσπαθώ να εκλογικεύσω τίποτα από εκείνη τη μέρα. Δεν με ενδιαφέρει η καριέρα μου ή που με καταριέται ένας μεγάλος αριθμός κόσμου που δεν με έχει γνωρίσει, μόνο ότι δεν θα την ξαναδώ».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση