ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Jean maxi φούστα, ριγέ πουκάμισο και loafers

Αυτοί είναι οι πέντε μάρτυρες στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Τι θα καταθέσουν στο δικαστήριο;

Ζωή Τουτουντζίδου

Στις 8 Απριλίου αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την δολοφονία της συζύγου του, Κάρολαιν.

Στη δίκη αναμένεται να καταθέσουν για τον πιλότο πέντε μάρτυρες. Οι δύο είναι πραγματογνώμονες ιατροδικαστής και ψυχίατρος ενώ οι άλλοι τρεις άτομα του κοντινού του περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού δελτίου του Star, ο ιατροδικαστής και ο ψυχολόγος θα προσπαθήσουν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του Αναγνωστόπουλου, ενώ οι άλλοι τρεις μάρτυρες θα καταθέσουν σχετικά με την σχέση που είχε το ζευγάρι κατά την διάρκεια του γάμου τους.

Διαβάστε εδώ: Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Η σύζυγός μου έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή»

Να θυμίσουμε ωστόσο πώς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σε κατάθεση του δήλωσε πώς η Κάρολαιν έπασχε από νευρικά επεισόδια, παρουσιάζοντας την ως ένα άτομο με ναρκισσιστική διαταραχή.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Έφυγε από την ζωή ο Chuck Norris

Έφυγε από την ζωή ο Chuck Norris

Η οικογένειά του δεν επιθυμεί να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες για τον θάνατό του και ...
Ριάνα Στυλιανού
 |  CELEBS