ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Μοναδικές ιστορίες αγάπης απο όλο τον κόσμο

Οι ιστορίες είκοσι ζευγαριών ξεδιπλώνονται μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Reuters, σε ένα αφιέρωμα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ιστορίες ρομαντικές αλλά και ασυνήθιστες, μας ταξιδεύουν ανά τον κόσμο, με τα ερωτευμένα ζευγάρια να γυρίζουν τον χρόνο πίσω και να διηγούνται την πρώτη γνωριμία τους.

Ο 76χρονος Nhuchhe Bahadur Amatya, συνταξιούχος λογιστής στο Νεπάλ και η 74χρονη σύζυγος του Raywoti Devi Amatya γνωρίστηκαν όταν εκείνος ήταν 17 ετών και εκείνη 15. Φέτος κλείνουν 59 χρόνια κοινής ζωής.

''Είδα το πρόσωπο της Raywoti για πρώτη φορά, μετά την τελετή του γάμου μας γιατί ήταν καλυμμένο από το πέπλο που φορούσε'', είπε ο Nhuchhe.

Η ιστορία αγάπης του 20χρονου Haidar Ali Moracho, από την Ισπανία και της Coral Ibanez ξεκίνησε μέσω διαδικτύου. Το νεαρό ζευγάρι αναγκάστηκε να κρατήσει κρυφή τη σχέση του για πέντε χρόνια.

''Ήταν πολύ δύσκολο. Υπήρχαν στιγμές που πίστευα ότι ο χωρισμός μας θα ήταν λιγότερο επώδυνος. Όμως δεν μπορούσα. Θα είμαστε μαζί μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος'' είπε ο 20χρονος.

Η 33χρονη Rute και ο 38χρονος Filipe γνωρίστηκαν πριν από 12 χρόνια στο διαδίκτυο. ''Η αγάπη μας για την φωτογραφία μας έφερε κοντά και ερωτευτήκαμε. Φτιάξαμε το στούντιό μας για να βοηθήσουμε και άλλους ανθρώπους να ερωτευτούν μέσω της φωτογραφίας'' λέει η Rute.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS