ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Όλα όσα έγιναν στη συναυλία του στη Λευκωσία

«Το θέατρο αυτό μου ξυπνά μνήμες. Ας περάσουμε με υπομονή αυτό που μας συμβαίνει. Θα ξανάρθουν οι ωραίες εποχές, θα τις βρούμε μπροστά μας. Πλάι πλάι η αγάπη σας πάει παιδιά». Με αυτό το μήνυμα αισιοδοξίας ο Μιχάλης Χατζηγιάννης καλωσόρισε το κοινό στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών Μακαρίου του Γ’ κατά τη μοναδική του συναυλία στη Λευκωσία.

Μαζί του επί σκηνής εμφανίστηκε η Κύπρια τραγουδίστρια Βαλάντω Τρύφωνος, που εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά με τις ερμηνείες της. Ήταν μια βραδιά γεμάτη αγαπημένες του επιτυχίες από τα παλιά καθώς και τα νέα του κομμάτια που έχουν ήδη γίνει επιτυχίες στο ραδιόφωνο.

Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε πολύ ευδιάθετος αλλά και ιδιαίτερα ευσυγκίνητος. Μετέφερε στο κοινό την εκρηκτική ενέργειά του και μαζί έστησαν ένα μεγάλο μουσικό πάρτι για δύο και πλέον ώρες.

Ο καλλιτέχνης δεν δίστασε ν’ αποκαλύψει τα δύο αγαπημένα του κομμάτια από τον νέο του δίσκο «Η αγάπη δυναμώνει». «Τα δύο αυτά κομμάτια τα ξεχωρίζω. Είναι το «Κάτι δυνατό» και το «Μέσα σου βρίσκομαι». Μιλάνε με τον δικό τους τρόπο για τον έρωτα και το πάθος. Για τα ωραία και τα δύσκολα όταν αυτός τελειώνει», δήλωσε.

Λίγο πριν κατέβει από τη σκηνή για ένα διάλλειμα, ο Μιχάλης κάλεσε το κοινό να σταθεί όρθιο για χάρη του κομματιού «Το καλοκαίρι μου». Ανάμεσά τους και οι γονείς του Γιάννης και Ρένα, γεγονός που τον έκανε να γελάσει, δείχνοντας πως το χάρηκε ιδιαίτερα.

Στα μέσα της συναυλίας ενώ ο Μιχάλης επέστρεψε στη σκηνή για το δεύτερο μέρος, προέκυψε ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα και τα φώτα έσβησαν. Οι θαυμάστριές του πήραν στη συνέχεια τη σκυτάλη και ξεκίνησαν να τραγουδούν το «Χέρια ψηλά» παρασύροντας όλο το αμφιθέατρο στον ρυθμό τους.

Μετά από ελάχιστα λεπτά σιγής, ο τραγουδιστής ξεκίνησε και πάλι να τραγουδά κανονικά μέχρι να λυθεί τα πρόβλημα. «Την ίδια αισιοδοξία θέλω να κρατήσετε παιδιά και θα τα καταφέρουμε», είπε στο κοινό λίγο πριν τους αποχαιρετήσει και αποχώρησε από τη σκηνή αφού ευχήθηκε σε όλους καλό φθινόπωρο.

Σήμερα Σάββατο ο τραγουδιστής και οι συνεργάτες του θα δώσουν μία ακόμη συναυλία στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS