ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Κάθε λέξη του τραγουδιού αναφέρεται στη Ζέτα

Το περιμέναμε είναι η αλήθεια καιρό και να που επιτέλους κυκλοφόρησε. Ο λόγος για το ολοκαίνουργιο summer song του Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μόλις πριν από λίγα λεπτά δημοσιοποίησε το ολοκαίνουργιό του τραγούδι με τίτλο «Σ’ αγαπώ» στο Twitter,  παρακινώντας τους διαδικτυακούς του φίλους να το ακούσουν μέσω του ΥouΤube.

Το κομμάτι είναι άκρως καλοκαιρινό και δροσερό, ό,τι πρέπει για τις καυτές μέρες του Αυγούστου. Μάλιστα ήδη τα πρώτα σχόλια για το τραγούδι είναι πέρα για πέρα ενθαρρυντικά και όπως όλα δείχνουν μιλάμε για το επόμενο μεγάλο hit της καριέρας του.

Όσον αφορά τους στίχους του τραγουδιού, είναι πια βέβαιο πως ο Μιχάλης κάθε λέξη που ερμηνεύει την αφιερώνει στη Ζέτα Μακρυπούλια. «Γιατί ήρθε η ώρα να ζήσω το τώρα, για πάντα μαζί σου, ορκίζομαι, ορκίσου. Μπορείς και μπορώ, το κάθε κενό, να γεμίζει με μια ηχώ. Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ».

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα γυρίσματα του video clip του ολοκαίνουργιου τραγουδιού του Χατζηγιάννη έγιναν στην Κύπρο από την εταιρεία παραγωγής Green Olive.

Ακούστε το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τίτλο «Σ’ αγαπώ».  

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση