ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Μια «θάλασσα» από λουλούδια για τον πρίγκιπα Φίλιππο

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του αποφάσισαν να τιμήσουν την προσφορά, πηγαίνοντας να τα δουν από κοντά.

newsroom must

Εμφανής ήταν η συγκίνηση του πρίγκιπα Κάρολου, και της συζύγου του Καμίλα (Δούκισσας της Κορνουάλης), καθώς περιδιάβαιναν τους βασιλικούς κήπους του Marlborough House αντικρίζοντας τις χιλιάδες των λουλουδιών και των αφιερώσεων που άφησαν οι Βρετανοί προς τιμήν του πρίγκιπα Φίλιππου.

Αν και το Παλάτι σε προηγούμενή του δήλωση, ζήτησε να μην τοποθετηθούν λουλούδια μπροστά στις βασιλικές κατοικίες έτσι ώστε να αποφευχθεί τυχόν παραβίαση του πρωτοκόλλου κατά της πανδημίας του κορωνοϊού. Αντ’ αυτού, συμβούλευσαν το κοινό να κάνει μία δωρεά σε κάποια φιλανθρωπική οργάνωση.

Όμως το «αίτημα» φαίνεται να μην έγινε δεχτό από τις χιλιάδες των Βρετανών, που θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον πρίγκιπα Φίλιππο με τον δικό τους τρόπο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

Τα λουλούδια που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τις βασιλικές κατοικίες συγκεντρώθηκαν και μεταφέρθηκαν στο Marlborough House (έδρα της Κοινοπολιτείας). Έτσι χθες (15/04/21), ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του αποφάσισαν να τιμήσουν την προσφορά, πηγαίνοντας να τα δουν από κοντά. Οι ίδιοι έδειχναν φανερά συγκινημένοι διαβάζοντας κάποιες από τις αφιερώσεις.

Κάποιες από αυτές μεταφέρθηκαν και στον τύπο. Συγκεκριμένα σε μια κάρτα ήταν αναγραμμένο το μήνυμα «Δεν θα ξεχαστείς ποτέ. Αναπαύσου εν ειρήνη» και «Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν τη λύπη μας, είσαι στις προσευχές μας».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X