ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: 5 αυθόρμητες εικόνες που αποδεικνύουν ότι είναι full in love!

Δέσποινα Άσπρου

Θεωρείται το πιο hot ζευγάρι της τελευταίας δεκαετίας. Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο, οι οποίοι επισφράγισαν την αγάπη τους με τον ερχομό της κορούλας τους, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015.

Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2009, όταν η παρουσιάστρια επέλεξε για τις διακοπές της τα Άχλα της Άνδρου, μέρος που οι στενοί της φίλοι επέμεναν να επισκεφθεί, χαρακτηρίζοντάς το ως παράδεισο. Εκεί, έρχεται σε επαφή για πρώτη φορά με τον επιχειρηματία. Όχι μόνο εντυπωσιάστηκε από τη γοητεία του και την αυθεντικότητά του, αλλά και τις απόψεις του για τη ζωή. Οι ήδη τεταμένες σχέσεις της με τον Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος δεν την είχε ακολουθήσει στο ταξίδι της, κλονίστηκαν οριστικά. Το διαζύγιο του ζευγαριού επισημοποιείται στις 29 Ιανουαρίου του 2010 μέσα από δελτίο τύπου και τα μέσα «παίρνουν φωτιά».

Λίγο καιρό μετά, οι πρώτες φωτογραφίες με τον νέο έρωτα της «ωραίας Ελένης» βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Εκπομπές, περιοδικά και sites προσπαθούν να μάθουν τα πάντα για τον άντρα που έκλεψε την καρδιά της Νο1 παρουσιάστριας. Λίγο διάστημα μετά, το νέο ζευγάρι ξεκινά τις πρώτες του δημόσιες εμφανίσεις και πρωταγωνιστεί σε όλα τα lifestyle περιοδικά. 10 χρόνια μετά την γνωριμία τους, τα πράγματα εξακολουθούν να είναι όπως την πρώτη μέρα. Οι δυο τους ζουν ευτυχισμένοι, ενώ κάθε φορά που τους απαθανατίζουν οι φωτογράφοι, δείχνουν full in love σαν την πρώτη μέρα γνωριμίας τους.

Δείτε στην συνέχεια 5 αυθόρμητες φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι είναι το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz:

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS