ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Meghan Markle: Δείτε με ποιο τρόπο στήριξε τις γυναίκες του Ιράν

«Γυναίκες. Ζωή. Ελευθερία»

Την εμφάνιση της έκανε στην εκδήλωση Women@Spotify, στα κεντρικά γραφεία του Spotify η Meghan Markle. Η Δούκισσα του Sussex φορούσε μια μαύρη μπλούζα με τυπωμένο το μότο «Γυναίκες. Ζωή. Ελευθερία», που ήταν γραμμένο στη γλώσσα φαρσί.

Μαζί με την Meghan ήταν και δύο μέλη του φιλανθρωπικού οργανισμού της Archewell και πιο συγκεκριμένα η εκτελεστική αντιπρόεδρος επικοινωνίας Ashley Hansen και η πρόεδρος του οργανισμού Mandana Dayani. Σημειώνεται ότι και οι δύο είναι από το Ιράν.

Στη συνέχεια, η Mandana Dayani δημοσίευσε φωτογραφίες από την εκδήλωση μαζί με την Meghan και την Ashley και στη λεζάντα έγραψε τα εξής: «Σε μια εκδήλωση σήμερα, η Meghan μίλησε για την επανάσταση στην οποία ηγούνται οι γυναίκες και τα νεαρά κορίτσια στο Ιράν, για το θάρρος και τη γενναιότητα που επιδεικνύουν καθημερινά, καθώς και την υπεράσπιση των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

«Ως Ιρανή που εγκατέλειψε την πατρίδα της επιδιώκοντας αυτές ακριβώς τις ελευθερίες, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει, ξανά και ξανά, να υπερασπιστεί τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο»

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MANDANA DAYANI (@mandanadayani)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Meghan Markle  |  Ιράν  |  στήριξη  |  Sussex  |  news

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση