ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Mαζικές απολύσεις ανακοίνωσε η Anna Wintour

Το διάσημο μουσικό περιοδικό Pitchfork συγχωνεύεται με το GQ.

Μαρία Καραμάνου

Ριζικές αλλαγές είναι προ των πυλών για το διάσημο μουσικό περιοδικό Pitchfork, καθώς η εταιρία ανακοίνωσε τη συγχώνευσή της με το ανδρικό περιοδικό GQ.

Η Anna Wintour, διευθύντρια περιεχομένου της παγκόσμιας εταιρείας μέσων μαζικής ενημέρωσης Condé Nast και διευθύντρια σύνταξης της Vogue, ανακοίνωσε το τέλος μιας εποχής για το μουσικό περιοδικό Pitchfork. «Σήμερα εξελίσσουμε τη δομή της ομάδας μας στο Pitchfork φέρνοντας την ομάδα στον οργανισμό GQ. Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά από προσεκτική αξιολόγηση της απόδοσης του Pitchfork. Πιστεύουμε ότι αυτό αποτελεί το καλύτερο βήμα για το brand προκειμένου να προχωρήσει μπροστά, διατηρώντας την ικανότητά μας να καλύπτουμε τη μουσική εντός της εταιρείας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την Wintour, «Τόσο το Pitchfork όσο και το GQ έχουν μοναδικούς και πολύτιμους τρόπους προσέγγισης της μουσικής δημοσιογραφίας και είμαστε ενθουσιασμένοι για τις νέες δυνατότητες μαζί». Πρόσθεσε, πως με τις οργανωτικές αλλαγές, «ορισμένοι από τους συναδέλφους μας στο Pitchfork θα αποχωρήσουν από την εταιρεία σήμερα».

Η απόφαση αυτή οδήγησε, σύμφωνα με την Wintour, σε μαζικές απολύσεις, με την αρχισυντάκτρια του Pitchfork ήδη να έχει απομακρυνθεί από τη θέση της, και άλλο προσωπικό να επιβεβαιώνει τις απολύσεις τους. Τα μέλη του προσωπικού ενημερώθηκαν για την αναδιάρθρωση και τις απολύσεις σε συνεδρίαση μόλις χθες το απόγευμα, και οι απολύσεις ανακοινώθηκαν σε προσωπικές συναντήσεις με το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού.

Το Pitchfork ιδρύθηκε το 1996 από τον λάτρη της indie μουσικής Ryan Schreiber.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση