ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Μαρίνος Κόνσολος: Στο Μπρούσκο θα επέστρεφα πιο «υποψιασμένος»

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη δίνει ο Μαρίνος Κόνσολος στις ΤηλεΩρες που κυκλοφορούν σήμερα σε όλα τα περίπτερα. Ο αγαπημένος ηθοποιός και μουσικός παραγωγός του LOVE FM 100,7 88,7 και 105,7 ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για όλα. Ακόμα και για το τέλος της συνεργασίας του με το Μπρούσκο:

Μετά το τέλος της συνεργασίας σου με το «Μπρούσκο», ποιες ήταν οι πρώτες σου κινήσεις;

Ανασυγκρότηση – όπως κι αν ερμηνεύεται αυτό… Η αλήθεια είναι ότι φεύγοντας από το «Μπρούσκο» δεν ήθελα να κάνω κάτι άλλο για το επόμενο μισό της σεζόν. Ένιωθα ότι ήθελα ξεκούραση και ηρεμία. Ήταν δύσκολη η προηγούμενη χρονιά. Ήμουν το πρωί γύρισμα, το απόγευμα ραδιόφωνο και το βράδυ θέατρο. Δούλευα εικοσιτετράωρο. Ένιωσα ότι πνιγόμουν. Οπότε για αρκετούς μήνες αρκέστηκα στην καλύτερη ψυχοθεραπεία, το «Είσαι δικό μου LOVE FM», προφανώς!  

Αν σου ζητούσαν στο νέο κύκλο (4ο κύκλο) του «Μπρούσκο» να λάβεις μέρος, θα επέστρεφες ή είσαι από τους καλλιτέχνες που πιστεύουν πως όταν κλείνει ένας κύκλος δύσκολα ξανανοίγει;

Από τη μία, μου φαίνεται κάπως αστείο να ξαναγύριζα στον… «τόπο του εγκλήματος» και από την άλλη, σκέφτομαι πως θα ήταν μια πολύ όμορφη ευκαιρία να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Όπως και να ’χει, αν θέλω να θεωρούμαι επαγγελματίας, ώστε να μου συμπεριφέρονται ως τέτοιο, θα συζητούσα προφανώς μια τέτοια πρόταση. Με νέα δεδομένα, βέβαια, αφού θα είμαι και πιο «υποψιασμένος». Το σίγουρο, όμως, είναι πως αν ραγίσει μια φορά το γυαλί, τίποτα δεν είναι το ίδιο μετά. Οπότε αν ξαναγύριζα, δεν θα ήταν ποτέ τόσο αγνό, καθαρό και όμορφο, όπως ξεκίνησε. Άκουγα, όταν ήμουν μικρότερος, όταν έλεγαν οι μεγαλύτεροι ηθοποιοί πως στο χώρο αυτό δεν υπάρχουν φιλίες και διερωτόμουν γιατί το έλεγαν. Τώρα κατάλαβα. Όντως, σε αυτό το χώρο η φιλία είναι σπάνιο πράγμα. Και αξία ανεκτίμητη.  

Ένιωσες επαγγελματική απογοήτευση;

Όχι, καθόλου. Πιστεύω πως είμαι αρκετά ώριμος να αναγνωρίζω και να αποδέχομαι το «τόσα δίνεις, τόσα παίρνεις». Ξέρω τι δίνω επαγγελματικά και παίρνω το ανάλογο. Δεν ρισκάρω στη δουλειά μου. Αν δεν είμαι σίγουρος για κάτι, δεν πρόκειται να το κάνω. Αν δίνω λίγα, παίρνω λίγα. Ό,τι γίνεται, γίνεται συνειδητά.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη αποκλειστικά στις ΤηλεΩρες που κυκλοφορούν σε όλα τα περίπτερα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS