ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Μαρία Κορτζιά: Έρωτας στη Δανία, καριέρα στην Κύπρο

Ανανεωμένη και ερωτευμένη επέστρεψε από τη Δανία και, λίγο πριν πάει στα γυρίσματα της νέας της εκπομπής που ετοιμάζει με τον Νικόλα Ιωαννίδη στο Σίγμα, απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα της Λεμεσού. Πληροφορίες μάς αναφέρουν ότι πριν από δύο μήνες τής έγινε πρόταση από το κανάλι να παρουσιάσει μαζί με τον Νικόλα την εκπομπή «Success story».

Το κύριο θέμα της εκπομπής είναι η ομορφιά, κάτι που η Μαρία ξέρει πολύ καλά γιατί ασχολείται και αγαπά τη μόδα και αυτό φαίνεται και από τα posts στο blog της. Ναι μεν σε λίγες βδομάδες θα πρέπει να πάει πίσω στην Κοπεγχάγη αλλά, όπως μάθαμε, η Μαρία θα πηγαινοέρχεται Κύπρο για τις ανάγκες της εκπομπής.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να συνδυάσω και τα δύο. Δηλαδή, και να είμαι δίπλα στον άνθρωπό μου και να κάνω κάτι που αγαπώ», μάθαμε ότι είπε η παρουσιάστρια σε άτομο του στενού φιλικού της περιβάλλοντος. Ικανοποιημένος φαίνεται να είναι και ο Πιέρος Σωτηρίου από το νέο επαγγελματικό της βήμα μιας και γνωρίζει ότι αυτή είναι η δουλειά της και την αγαπά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS