ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Μαρέβα Μητσοτάκη: Το look της νέας Πρώτης Κυρίας της Ελλάδας

Πόσες φορές έχουμε ακούσει το ρητό «Πίσω από έναν σπουδαίο άντρα κρύβεται μια σημαντική γυναίκα»; Αυτό ισχύει απόλυτα, αν σκεφθεί κανείς τον σημαντικό ρόλο που παίζει η εκάστοτε γυναίκα στο πλευρό του συζύγου της, ιδιαίτερα όταν αυτός αναλαμβάνει την Πρωθυπουργία της χώρας του. Μετά την χθεσινή μεγάλη νίκη του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ξεχωριστή μνεία στην σύζυγό του ευχαριστώντας την για την στήριξή της, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ηγεσία της ΝΔ, μέχρι τη στιγμή που πήρε το τιμόνι της Ελλάδας στα χέρια του. 

Η Μαρέβα Μητσοτάκη, είναι μια δυναμική γυναίκα στο πλευρό του συζύγου της που ξεχωρίζει για το στυλ της, μιας και η ίδια ασχολείται με τον χώρο της μόδας, αφού μαζί με τη Δήμητρα Κολοτούρα, διαθέτουν τον οίκο Zeus+Δione που ξεχωρίζει παγκοσμίως και αναδεικνύει την ελληνική μόδα με τον καλύτερο τρόπο. 

Η πρώτη της εμφάνιση ως η νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Η ίδια εμφανίστηκε στο πλευρό του συζύγου της μετά την ανακοίνωση της νίκης του, επιλέγοντας ένα άνετο και super cool ντύσιμο φορώντας wide leg τζιν σε σκούρο χρώμα και γαλάζια πουκαμίσα με V λαιμόκοψη.

Η ίδια δεν παρέλειψε να ανεβάσει και μια οικογενειακή φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, γράφοντας:

''Πολλα πολλα συγχαρητηρια!! Επιτελους εχουμε εναν πρωθυπουργο που πιστευουμε οτι θα μας παει μπροστα. Συγχαρητηρια Μαρεβα για την στηριξη και την δυναμη στον Κυριακο !!! We are all so very happy! Καλη δυναμη!''

Η Μαρέβα Μητσοτάκη δεν μας απογοήτευσε καθόλου ούτε με τη στυλιστική επιλογή που έκανε κατά τη σημερινή ορκομωσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ένα κομψό λευκό κοστούμι σε Α γραμμή και ένα χαλαρό silk tshirt και πέδιλα σε nude χρώμα ήταν ό,τι καλύτερο για την συγκεκριμένη περίσταση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτοί είναι οι Έλληνες celebrities που μπήκαν στην Βουλή

Η αυστηρή κριτική της Χρυσούλας Διαβάτη για την εκλογή συναδέλφων της

   

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X