ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Maestro: Ο Παπακαλιάτης αποκάλυψε στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν

«Γυρίσματα στον Παράδεισο» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Ριάνα Στυλιανού

Ο δημιουργός της πρώτης ελληνικής σειράς του Netflix, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, πριν από μερικούς μήνες, αποκάλυψε πτυχές για την πρόοδο που έχει γίνει στην παραγωγή του Μaestro season 2, αποκαλύπτοντας μάλιστα την ημερομηνία της διεθνούς κυκλοφορίας, που θα είναι στις 17 Μαρτίου.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή "Στο Κέντρο" της ΕΡΤ είπε: «Το τέλος του δεύτερου κύκλου για το Maestro, το έχω στο μυαλό μου. Δεν το έχω γράψει. Προς το παρόν γράφω την πρώτη τετράδα επεισοδίων, όπου σε δύο μήνες θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Στις 17 Μαρτίου, το Maestro θα παίξει σε όλες τις χώρες του κόσμου»

Την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου ωστόσο, ο Παπακαλιάτης μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου.

Τα εν λόγω γυρίσματα έγιναν στους Παξούς και Αντίπαξους, με τον ο Χριστόφορο Παπακαλιάτη να γράφει στη λεζάντα: «Ένα γύρισμα στους Αντίπαξους είναι σαν ένα γύρισμα στο παράδεισο (τον Οκτώβριο)».

Επιπλέον, ο ίδιος μίλησε σε ελληνικό portal σχετικά με τη νέα σεζόν, λέγοντας πως ο δεύτερος κύκλος φέρνει τους ήρωες αντιμέτωπους με τις συνέπειες των πράξεων τους.

Με αυτή την δήλωσή του, μας έκανε αναμφίβολα να ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε αυτή την πολλά υποσχόμενή νέα σεζόν της σειράς.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS