ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Madonna: Το δημόσιο ευχαριστώ για τη στήριξη στο πρόβλημα υγείας της

«Πόσο τυχερή είμαι που ζω», δήλωσε αρχικά.

Μαρία Καραμάνου

Μετά από έναν μήνα από τη δύσκολη περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε, η Madonna αποφάσισε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της προς τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η παγκοσμίου φήμης σταρ της ποπ ανέβασε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δηλώνοντας πόσο ευγνώμων είναι για την υποστήριξη που λάμβανε κατά τη διάρκεια της δύσκολης αυτής περιόδου.

Στην ανάρτησή της, η τραγουδίστρια δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα που την δείχνουν μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα, τον γιο της, David, και την κόρη της, Lourdes Leon. Μέσα από αυτές τις φωτογραφίες, μοιράζεται στιγμές αγάπης και στήριξης που την βοήθησαν να ξεπεράσει τις δυσκολίες.

Με ένα συγκινητικό κείμενο κάτω από τις φωτογραφίες, εκφράζει τα βαθιά της συναισθήματα και ευγνωμοσύνη προς τα παιδιά της, που στάθηκαν δίπλα της στην περίοδο αυτή. Οι λέξεις της αποπνέουν αγάπη και αφοσίωση προς την οικογένειά της, και παράλληλα, μεταδίδουν ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης προς όλους όσοι την στήριξαν κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Αρχικά ξεκίνησε λέγοντας, «Η αγάπη της οικογένειας και των φίλων είναι το καλύτερο φάρμακο. Έναν μήνα έξω από το νοσοκομείο και μπορώ να σκεφτώ. Ως μητέρα μπορείς πραγματικά να αναλωθείς στις ανάγκες των παιδιών σου και στα φαινομενικά ατελείωτα δώρα............ Αλλά όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα, τα παιδιά μου με βοήθησαν πραγματικά. Είδα μια πλευρά τους που δεν είχα δει ποτέ πριν. Αυτό έκανε τη διαφορά».

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τους φίλους της που βρέθηκαν δίπλα της σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι λέγοντας, «Το ίδιο ισχύει και για την αγάπη και την υποστήριξη από τους φίλους μου. Αν κάνετε ζουμ στην εικόνα που κρατάω θα δείτε μια πολαρόιντ που τράβηξε ο Andy Warhol με τον Keith Haring να φοράει ένα σακάκι με το πρόσωπο του Michael Jackson ζωγραφισμένο πάνω του. Ένα τέλειο τρίγωνο λαμπρότητας. Καλλιτέχνης που άγγιξε τόσες πολλές ζωές, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου. Έκλαψα όταν άνοιξα αυτό το δώρο γιατί συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που ζω. Και πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους και τόσους άλλους που επίσης έχουν φύγει. Σας ευχαριστώ @guyoseary για αυτό το δώρο! Και ευχαριστώ όλους τους αγγέλους μου που με προστάτεψαν και με άφησαν να μείνω για να τελειώσω τη δουλειά μου! ».

Να υπενθυμίσουμε πως η Madonna είχε βρεθεί αναίσθητη στο σπίτι της και έπειτα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη. Εκεί, για τουλάχιστον ένα βράδυ, νοσηλεύτηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), όπου διασωληνώθηκε προκειμένου να αντιμετωπιστεί μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη.

Όπως είχε διευκρινίσει ο μακροχρόνιος ατζέντης της, η 64χρονη τραγουδίστρια είχε υποστεί μια σοβαρή λοίμωξη που προήλθε από βακτήρια και αυτό οδήγησε στην ανάγκη να νοσηλευτεί και να διασωληνωθεί για να λάβει την απαραίτητη ιατρική περίθαλψη.

Λόγω της κατάστασης της υγείας της, η προγραμματισμένη περιοδεία της αναβλήθηκε για το μέλλον, καθώς η υγεία της είναι προτεραιότητα και πρέπει να αναρρώσει πλήρως πριν επιστρέψει στις συναυλίες και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS