ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Μ. Βρετανία: Διακωμωδούν τον καύσωνα

Ο τωρινός καύσωνας που πλήττει τη χώρα έχει τουλάχιστον ενισχύσει τη δημιουργικότητα των Βρετανών

Η τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες θα χαρακτηριζόταν το λιγότερο «ανυπόφορη» καθώς ορισμένες από αυτές καταγράφουν για πρώτη φορά τόσο υψηλά νούμερα θερμοκρασιών όπως στην περίπτωση της Μεγάλης Βρετανίας. 

Θέλοντας να διακωμωδήσουν την κατάσταση, οι Βρετανοί σκαρφίστηκαν διάφορα τεχνάσματα για να δημοσιεύσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να γίνουν viral την ίδια στιγμή. 

Μία συγκεκριμένη TikToker ονόματι Jane Dowden που είναι αρκετά δημοφιλής στην πλατφόρμα, κατάφερε να στρέψει τα βλέμματα πάνω της με το να δημιουργήσει πετυχημένα βίντεο που δείχνουν τις προσπάθειες των γονέων να κρατήσουν τα παιδιά τους μακριά από τον ήλιο, να επιβεβαιώσουν το γεγονός ότι ήπιαν πολύ νερό κι ότι έβαλαν αντηλιακό και την αντίθεση που υπάρχει με γονείς της δεκαετίας του 1990 που δεν ήταν τόσο σχολαστικοί με αυτά. 

Στο βίντεο, η TikToker λέει:

«Θα κάνει πολύ ζέστη σήμερα, εντάξει αγάπη μου, χρειάζεσαι πολύ νερό», ενώ αμέσως μετά τρομάζει όταν βλέπει πως το αντηλιακό που έχουν στη διάθεσή τους είναι με δείκτη προστασίας 30 κι έτσι βάζει επιπλέον δόση. Λίγο πιο μετά αρχίζει ένα κυνηγητό μέσα στο σπίτι προκειμένου να βάλουν τα παιδιά της αντηλιακό, καπέλα και γυαλιά ηλίου. 

Από την άλλη, στο στιγμιότυπο για τις μητέρες της δεκαετίας του 1990, δείχνει να πετάει ένα λάστιχο ποτίσματος στα παιδιά λέγοντάς τους να δροσιστούν αν ζεσταίνονται ενώ η ίδια ξαπλώνει χαλαρά πάνω σε μια ξαπλώστρα και βάζει φυτικό λάδι πάνω στο σώμα της. 

@mum_and_a_mic The olden days be like… #90s #throwback #thenvsnow #parenting #heatwave ♬ original sound - Jane Dowden

Υπήρξαν κι άλλες περιπτώσεις με μιμίδια και χιουμοριστικές εικόνες άλλων Βρετανών που προσπάθησαν να δώσουν μια πιο θετική εικόνα στην κατάσταση με τον καύσωνα. 

Δείτε πιο κάτω τις υπόλοιπες εικόνες:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση