ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Λευτέρης Ελευθερίου ''Έχω θιχτεί από τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα''

Η κόντρα ξεκίνησε μετά από μία δήλωση του Γιώργου Λιάγκα προς τον Λευτέρη Ελευθερίου για τη συμμετοχή του δεύτερου στο Your Face Sounds Familiar.

Ο νεαρός ηθοποιός σε συνέντευξή του στο TV Έθνος μίλησε για όλους και για όλα ενώ απάντησε και για τα σκληρά λόγια που ακούστηκαν δια στόματος Γιώργου Λιάγκα.

''Έχω μάθει να το λέω όταν κάτι με ενοχλεί, χωρίς να σκέφτομαι τις αντιδράσεις. Και δεν θα πάρω την άδεια κανενός για να μιλήσω όταν αισθανθώ ότι έχω θιχτεί. Αυτό που είπα για τον Γιώργο Λιάγκα δεν το είπα με κακία. Με ενόχλησε όταν ο κεντρικός παρουσιαστής του καναλιού που συνεργάζομαι βγαίνει και με αποκαλεί... μουλάρι. Πού είναι το παράδοξο; Ήμουν λέει άλογο κούρσας και έγινα μουλάρι. Μα λέγονται αυτά; Αν δεν σε σεβαστεί ο παρουσιαστής του καναλιού σου, τότε τι να περιμένεις από τους ανταγωνιστές; Όλους εμάς που λέμε το "ναι" σε αυτά τα σόου και εκθέτουμε τον εαυτό μας, ποιος θα μας προστατέψει; Στο χωριό μου υπάρχει μια παροιμία που λέει πως "τα μουλάρια βγάζουν όλη τη δουλειά".

 Λίγο αργότερα η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 άρχισε να ανταποδίδει στα πυρά του Ελευθερίου ξεκινώντας από την Σάσα Σταμάτη: «Αισθάνθηκα ότι ο Ελευθερίου ήθελε να ανοίξει η γη να τον καταπιεί! Πολύ ξεφτίλα! Αν εξαιρέσεις τον Ρουβά, μετά δεν έχει κάνει κάτι. Τόσο σκληρή κριτική δεν έχουν κάνει σε κανέναν και αυτός δεν έχει χιούμορ, το έχει πάρει πολύ σοβαρά όπως είδατε».

Ενώ ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά: «Όταν εκτίθεσαι δημόσια πρέπει να ξέρεις ότι υφίστασαι και κριτική. Όλοι όσοι εκτιθέμεθα μας κρίνουν, άλλοι άδικα άλλοι δίκαια. Δεν μπορεί να δέχεσαι μόνο τις καλές κριτικές και οι αρνητικές να σε πειράζουν. Είναι ένας άνθρωπος με πολύ μεγάλο ταλέντο αλλά δεν ξέρει να το διαχειριστεί... Στην αρχή τον θεωρούσαμε φαβορί. Τώρα φαβορί θεωρούμε τον Δόξα, τον Σαββιδάκη».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X