ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Λεμεσός: Εκδιδόταν μπροστά στα μάτια της κόρης της

Πρόσφερε ερωτικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής μπροστά στην 12χρονη κόρη της

newsroom must

Η μητέρα έπεσε στη φάκα της Αστυνομίας, μετά από πληροφορίες που είχαν ότι στην συγκεκριμένη οικία, η εν λόγω μητέρα προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής, μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης της.

Αρχικά έγινε κάποια διακρατική παρακολούθηση της ίδιας και έπειτα συνεργάτης των Αρχών λειτούργησε σαν δόλωμα, προσποιούμενος τον ενδιαφερόμενο πελάτη. Ο ίδιος έκλεισε τη συμφωνία, πληρώνοντας το πόσο των 160 ευρώ για διάφορες ερωτικές περιπτύξεις.

Μετά από έρευνες που ακολούθησαν στην οικία της 39χρονης, με Κυπριακή υπηκοότητα και Ιορδανικής καταγωγής, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 500 ευρώ, εκ των οποίων τα 160 ευρώ ήταν αυτά που φωτοτυπήθηκαν από τις Αρχές, καθώς και κινητά τηλέφωνα, τα οποία φαίνεται να χρησιμοποιούσε η 39χρονη για να επικοινωνεί με τους πελάτες της.

Η 39χρονη συνελήφθη και ανακρίθηκε από μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης εμπορίας προσώπων. Όπως διαπίστωσαν, η 39χρονη δεν φαίνεται να είναι πρόσωπο – θύμα εμπορίας προσώπων και σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Η μητέρα οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για τα αδικήματα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού και αποζήν από κέρδη πορνείας και απαγωγής, το οποίο δεν διέταξε την κράτησή της, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Όσον αφορά την ανήλικη κόρη της, το Γραφείο Ευημερίας τη έθεσε υπό την επίβλεψη του πατέρα της.

Πηγή: 24news

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Λεμεσός  |  Μητέρα  |  News  |  Must

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X