ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Lana Del Rey: Για συναυλία στην Ελλάδα στις 19 Ιουλίου

Μετά από τον επιτυχημένο εορτασμό των 20 χρόνων του μουσικού φεστιβάλ-θεσμού της χώρας μας, το καλοκαίρι του 2015 με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής (Black Keys, Robbie Williams, Judas Priest, Prodigy, Manu Chao), το Rockwave Festival ανανεώνει το ραντεβού του με το ελληνικό κοινό για την Κυριακή 5 Ιουνίου του 2016 (1η ημέρα του φεστιβάλ).

Παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία σήμερα, το Rockwave συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα και να αποτελεί μια όαση στα μουσικά δρώμενα της χώρας.

Συνεχίζοντας λοιπόν την επιτυχημένη περσινή του πορεία, την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης για το 2016, το φεστιβάλ φέρνει στη σκηνή του Terra Vibe ονόματα όπως τους: The Last Shadow Puppets, στην παρθενική τους εμφάνιση στην Ελλάδα και Dropkick Murphys και Τurbonegro επίσης για πρώτη φορά στη χώρα μας, τους Έλληνες The Callas, καθώς και το συγκρότημα των Whereswilder.

Παράλληλα, η Lana Del Rey επιστρέφει ως headliner τη δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ, Τρίτη 19 Ιουλίου. Μαζί της οι Allah-Las και η Lisa Mitchell.

Τιμές εισιτηρίων
Στην πρώτη φάση της προπώλησης τα εισιτήρια κοστίζουν 36€
Στη δεύτερη φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων θα διαμορφωθεί στα 39€
Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 42€
Ταμείο: 45€

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση