ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής

«Μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου και τώρα που έχω μεγαλώσει», δήλωσε στην τελευταία του συνέντευξη.

Μαρία Καραμάνου

Σε ηλικία ογδόντα εννέα ετών, αποχαιρετήσαμε έναν από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές του ελληνικού τραγουδιού, τον αξέχαστο Γιάννη Βογιατζή. Ο αξιοσημείωτος τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή μετά από νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας. Ο Γιάννης Βογιατζής γεννήθηκε στις είκοσι Δεκεμβρίου 1934 και ήταν ένας από τους αξεπέραστους ερμηνευτές της γενιάς του.

Ο Γιάννης Βογιατζής, με την εκλεκτή του φωνή, έδωσε την μουσική του υπογραφή σε πολλές ελληνικές ταινίες, ακόμα και ως ηθοποιός σε ορισμένες από αυτές, ενώ αναγνωρίστηκε δύο φορές με το βραβείο του εμβληματικού Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού της Θεσσαλονίκης. Το πρώτο βραβείο ήρθε το 1963 με το τραγούδι "Πέταξε ένα πουλί", ενώ το δεύτερο βραβείο ακολούθησε το 1970 με το τραγούδι "Αδέρφια μου αλήτες πουλιά".

Αρχικά, ο Γιάννης Βογιατζής ξεκίνησε την μουσική του πορεία από τις βραδιές ταλέντων του Ζοζέφ Κορίνθιου. Αποτέλεσε ένα από τα αστέρια της δεκαετίας του 1960 και ήταν επίσης φανατικός οπαδός του Παναθηναϊκού, έχοντας ακόμα και ερμηνεύσει τον ύμνο της ομάδας.

Ο Γιάννης Βογιατζής έδωσε την τελευταία του συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη στις τριάντα μία Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο τραγουδιστής αναπολούσε τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και μοιραζόταν με το κοινό την φιλία του με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Επίσης, ανέφερε τον σημαντικό ρόλο που είχε η Ελένη Μενεγάκη στην υποστήριξή του κατά τη διάρκεια του ορθόδοξου γάμου του.

Ανέφερε πως, «Με τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι από το 1978 με πολιτικό γάμο. Μας άρεσε πάρα πολύ ο γάμος της Ελένης και παντρευτήκαμε και με ορθόδοξο. Εξαιτίας της Ελένης παντρευτήκαμε, μας τσίγκλισε». Ακόμη, σχολίασε αναφορικά με την παρουσιάστρια, «Η Ελένη είναι δώρο Θεού, τη λατρεύουν οι άνδρες και την αγαπούν οι γυναίκες»

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως, «Έφυγα αξιοπρεπώς από τη δουλειά, από το 2008 σταμάτησα να εμφανίζομαι επί πληρωμή. Μου έκαναν προτάσεις και μετά από πέντε χρόνια που σταμάτησα. Δέχτηκα πρόταση από μια τραγουδίστρια να βάψω τα μαλλιά μου για να κάνω guest εμφάνιση και αρνήθηκα. Μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου όταν ήμουν νέος, αλλά μου αρέσει και τώρα που έχω μεγαλώσει». 

Ακούστε ένα από τα πιο γνωστά του τραγούδια εδώ : 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση