ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Κλείνει οριστικά η παραλία όπου γύρισε ταινία ο DiCaprio

Η θρυλική παραλία που "πρωταγωνίστησε" στην ταινία "The Beach" με τον Leonardo DiCaprio, κλείνει οριστικά μετά από τη ζημιά που προκλήθηκε από τους χιλιάδες τουρίστες που την επισκέπονται καθημερινά.

Συγκεκριμένα, η παραλία Maya Bay στο νησί Ko Phi Phi Leh που βρίσκεται στον κόλπο της Ταϊλάνδης έγινε από τους πιο ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς με πάνω από 5.000 τουρίστες να την επισκέπτονται καθημερινά. 

Η παραλία έγινε διάσημη μετά την ταινία που γυρίστηκε εκεί το 2000, και ο αριθμός των επισκεπτών ήταν ο διπλάσιος από όσους μπορεί να φιλοξενήσει η παραλία.

Εξαιτίας της μεγάλης και συνεχούς ροής των τουριστών περίπου το 80% των κοραλλιών γύρω από τον κόλπο Maya έχει καταστραφεί και σύμφωνα με τους επιστήμονες, είναι άμεση ανάγκη να ληφθούν μέτρα για την αποκατάσταση τους.

Οι αρχές της Ταϊλάνδης αποφάσισαν να κλείσουν την παραλία από τις αρχές Ιουνίου έως τον Σεπτέμβριο προκειμένου να αποκατασταθεί ο κοραλλιογενής ύφαλος ωστόσο, οι επιστήμονες θεώρησαν οτι ο χρόνος αυτός δεν αρκεί, και έτσι η παραλία θα μείνει κλειστή επ' αόριστον.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS