ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Κίτρινη προειδοποίηση: Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία την Παρασκευή

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης η Μετεωρογολική Υπηρεσία Κύπρου.

Σύμφωνα με την προειδοποίηση, η μέγιστη θερμοκρασία στο εσωτερικό, αναμένεται να κυμανθεί γύρω στους 40 βαθμούς Κελσίου και θα βρίσκεται σε ισχύ την Παρασκευή 03/06 από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Εποχική χαμηλή πίεση και σχετικά θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αναμένεται αυξημένη χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σύντομα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, τα ανατολικά, νότια και βόρεια παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα δυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα παράλια και στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αναμένεται αυξημένη χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σύντομα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σαββατοκυρίακο και την Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο την Κυριακή και την Δευτέρα, από το μεσημέρι και μετά, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο το Σάββατο και μη αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, ενώ την Δευτέρα θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X