ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Κάρολος: Ποδηλάτες συναντήθηκαν μαζί του στα Highlands της Σκωτίας

Ο Βρετανός μονάρχης, που περπατούσε μόνος, σταμάτησε για μια συνομιλία με τον YouTuber Andrew McAvoy και τους φίλους του.

Μαρία Καραμάνου

Ο Andrew McAvoy δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο στο κανάλι του McTrail Rider, στο οποίο αυτός και μια ομάδα φίλων έπεσαν «πάνω» στον βασιλιά Κάρολο Γ' καθώς αυτός βγαίνει περπατώντας στο κτήμα Balmoral.

Ο Βασιλιάς σταματά για μια κουβέντα και για δύο λεπτά μιλάει με ειλικρίνεια για τον καιρό, τις σκνίπες και τις αναμνήσεις του από το κτήμα. Δεδομένης της μεγαλοπρέπειας και της τελετής που περιβάλλει τη βασιλική οικογένεια, είναι περίεργο να βλέπεις τον Κάρολο μόνο, με πρακτικά ρούχα στην ύπαιθρο, να μιλάει για κοσμικά, καθημερινά πράγματα.

Ο McAvoy και οι φίλοι του επισκέπτονταν το κτήμα Balmoral για ένα ταξίδι με ποδήλατο. Πριν ξεκινήσουν, είχαν μαντέψει ότι ο Βασιλιάς ήταν στην περιοχή. Έχοντας δει ένοπλους φρουρούς, πολλούς αστυνομικούς και νηοπομπές Range Rovers, ο McAvoy είπε, "Νομίζω ότι ο Charlie boy είναι εδώ".

Φυσικά, έξω στο μονοπάτι, η ομάδα διασταυρώθηκε με τον Κάρολο, ο οποίος έκανε βόλτα, με το μπαστούνι στο χέρι, κάτω από την κοιλάδα.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Όταν ένας από τους αναβάτες αστειεύτηκε ότι η συνοδεία του τον βάζει να περπατήσει ενώ κατεβαίνουν με το αυτοκίνητο, ο Κάρολος είπε ότι του αρέσει το περπάτημα του. Είναι καλό να βλέπεις έναν μεγαλύτερο άντρα να το ασκείτε. Το τρελό μέρος είναι η έλλειψη μυστικών υπηρεσιών. Ο Joe Biden δεν μπορούσε να περπατήσει σε ένα λιβάδι χωρίς άντρες με κοστούμια να τρέχουν από πίσω του. 

Ήταν απίστευτα φιλικός μαζί τους. Η ομάδα παρόλο που σταμάτησε και μίλησε με τον βασιλιά για λίγα λεπτά, εκείνος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους. Με την κλασική βρετανική μόδα, γκρίνιαζαν για τον καιρό. Σε μια συγκινητική στιγμή, ο Κάρολος τους αποχαιρέτησε και πρόσθεσε «Μην πέσεις». 

O Κάρολος μάλιστα, αποκάλυψε μερικές από τις παιδικές του αναμνήσεις στο κτήμα - συμπεριλαμβανομένου του κάμπινγκ με τον αείμνηστο πατέρα του, πρίγκιπα Φίλιππο και την αδερφή του, την πριγκίπισσα Άννα.

Ο Andrew δήλωσε ότι αυτός και οι φίλοι του έμεναν στο αποστακτήριο Royal Lochnagar και κατευθύνονταν προς το Gelder Shiel - γνωστό ως Ernie's Bothy ή το Royal Bothy - ένα καταφύγιο που χρησιμοποιείται από ορειβάτες που είναι ανοιχτό στο κοινό.

«Τοσο καλα. Είμαι τόσο χαρούμενος που λειτουργεί. Νομίζω επειδή είναι πολύ ωραίο. Το ανακαινίσαμε πρόσφατα, αλλά προσπαθώ να προσθέσω περισσότερα δέντρα», απάντησε ο Κάρολος.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS