ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Κάρολος: Καταβεβλημένος στο πρώτο του διάγγελμα

Ο βασιλιάς Κάρολος εμφανίστηκε στο βίντεο με κόκκινα μάτια και πρησμένα χέρια.

Μαρία Καραμάνου

Την Δευτέρα 11 Μαρτίου, στο πλαίσιο των εορτασμών για την ημέρα της Κοινοπολιτείας στη Βρετανία, προβλήθηκε το πρώτο βιντεοσκοπημένο μήνυμα του βασιλιά Καρόλου από τότε που ανακοινώθηκε η διάγνωσή του με καρκίνο. Η εμφάνιση του μονάρχη στο βίντεο, η οποία δείχνει τα μάτια του να είναι κόκκινα και τα χέρια του πρησμένα, προκάλεσε ανησυχία σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της υγείας του.

Εντούτοις, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η κατάσταση με τα πρησμένα άκρα του βασιλιά δεν είναι ένα πρόσφατο φαινόμενο. Το θέμα αυτό έχει προκαλέσει συζητήσεις σε πολλές περιστάσεις στο παρελθόν, ακόμη και κατά τη διάρκεια της τελετής της στέψης του. Ο ίδιος ο Καρόλος έχει αναφερθεί με χιούμορ στην κατάσταση, περιγράφοντας τα δάχτυλά του ως «λουκάνικα».

Μάλιστα, στον προσωπικό λογαριασμό της οικογένειας στο Instagram, έγραψαν, «Η Κοινοπολιτεία είναι σαν τα καλώδια ενός σπιτιού, και οι άνθρωποί της, η ενέργειά μας και οι ιδέες μας είναι το ρεύμα που διαπερνά αυτά τα καλώδια. Μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, δυναμώνουμε με την ανταλλαγή προοπτικών και εμπειριών και με την προσφορά και τον δανεισμό των μυριάδων τρόπων με τους οποίους ο καθένας μας έχει αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της εποχής μας». 

Στο μήνυμά του προς τον βρετανικό λαό, πέντε εβδομάδες αφού άρχισε τις θεραπείες για τον καρκίνο του προστάτη, ο βασιλιάς Κάρολος μίλησε με συναίσθημα για τη σημασία που έχει για αυτόν η Κοινοπολιτεία τονίζοντας, «Έχοντας πρόσφατα γιορτάσει τα 75α γενέθλιά μου, μου ζεσταίνει την καρδιά να αναλογίζομαι τον τρόπο με τον οποίο η Κοινοπολιτεία ήταν μια σταθερά σε όλη μου τη ζωή – μια πολύτιμη πηγή δύναμης, έμπνευσης και υπερηφάνειας [...]Τις τελευταίες εβδομάδες, συγκινήθηκα βαθύτατα από τις εξαιρετικά ευγενικές και διακριτικές ευχές σας για την υγεία μου και, σε αντάλλαγμα, δεν μπορώ παρά να συνεχίσω να σας υπηρετώ, στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, σε όλη την Κοινοπολιτεία».

Δείτε το βίντεο:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS