ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Κάννες: Δύο συμμετοχές η Ελλάδα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Όπως ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, 18 ταινίες θα διαγωνιστούν για το Χρυσό Φοίνικα στο επίσημο τμήμα του κινηματογραφικού φεστιβάλ των Καννών που ξεκινάει την Τρίτη 8 Μαΐου.

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν δύο δημιουργοί που συμμετέχουν στην Εβδομάδα Κριτικής, του παράλληλου τμήματος του Φεστιβάλ των Καννών.

Πρόκειται για δύο ελληνικές μικρού μήκους ταινίες, το "Έκτορας Μαλό: Η Τελευταία Μέρα της Χρονιάς" της Ζακλίν Λέντζου και το "Third Kind" του Γιώργου Ζώη.

Το "Έκτορας Μαλό: Η Τελευταία Μέρα της Χρονιάς" της Ζακλίν Λέντζου με πρωταγωνιστές τους Σοφία Κόκκαλη και Νίκο Ζεγκίνογλου συμμετέχει στο Διαγωνιστικό Τμήμα των ταινιών μικρού μήκους και σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη ακολουθεί τη Σοφία και το όνειρό της το οποίο δεν λέει σε κανέναν: ενώ περπατά σε μια έρημο διαπιστώνει πως αρρωσταίνει.

Εκτός διαγωνιστικού θα προβληθεί το νέο μικρού μήκους φιλμ του Γιώργου Ζώη, "Third Kind", στο οποίο σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η Γη είναι πλέον ένα εγκαταλελειμμένο μέρος, καθώς η ανθρωπότητα έχει βρει καταφύγιο σε άλλους πλανήτες. Τρεις αρχαιολόγοι επιστρέφουν στον πλανήτη για να αναζητήσουν την πηγή ενός μυστηριώδους σήματος που έχουν λάβει.

Στην ταινία που γυρίστηκε το προηγούμενο καλοκαίρι, μέσα στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού συμμετέχουν οι Αλέξανδρος Βαρδάξογλου, η Έφι Ραμπσίλμπερ και ο Νίκος Χανακούλας.

Το Φεστιβάλ Καννών θα παραδώσει τα βραβεία του το Σάββατο 19 Μαίου.

Πηγή: cnn greece

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση