ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Κανένας από τoυς Royals δεν θα παραστεί στη βάφτισή της Lilibet στις ΗΠΑ

Την αποκάλυψη έκανε άτομο κοντά στην Βασίλισσα.

newsroom must

Η βασιλική βιογράφος και συγγραφέας, Ingrid Seward, έκανε μία αποκάλυψη κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης στη «The Sun», σχετικά με την μικρή κόρη του Harry και της Meghan, Lilibet , μετά τα δημοσίευματα πως η βάφτιση θα γίνει στην Αμερική.

Όπως ανέφερε, η Meghan δεν θα ήθελε να γυρίσει πίσω στην βασιλική οικογένεια και δεν της αρέσει η Βρετανία γιατί είναι πολύ «μικρή», δεδομένου ότι η ίδια μιλάει μόνιμα για διεθνισμό, δεν θα ήθελε να παραμείνει «κολλημένη» σε αυτή τη μικρή χώρα.

Συνέχισε αναφέροντας πώς η βάφτιση της Lilibet εάν γίνει στην Αμερική, θα φέρει νέες ρήξεις στην οικογένεια.

Συγκεκριμένα, είπε πως υπάρχει η περίπτωση εάν η βάφτιση γίνει όντως στις ΗΠΑ, να παραβρεθούν μόνο κάποιοι φίλοι του Harry. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δεν πιστεύω πως κάποιο μέλος του στενού κύκλου της οικογένειας θα έχει τον χρόνο για να βρεθεί στη βάφτιση στις ΗΠΑ. Τα προγράμματά τους είναι ήδη προκαθορισμένα για το επόμενο 6μηνο.»

Η βάφτιση τελικά, θα γίνει στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στην Καλιφόρνια και αν αναρωτιέσαι ποιες οι διαφορές. Αν η Lilibet βαφτιστεί στην Αγγλία τότε θα γίνει αυτόματα μέλος της Εκκλησίας της Αγγλίας, Αυτό δεν θα συμβεί αν βαφτιστεί στην Καλιφόρνια, ακόμα και εάν γίνει στην Επισκοπική Εκκλησία της Αμερικής.

Το δημοσίευμα βρετανικής εφημερίδας φαίνεται πως επιβεβαιώνει την βάφτιση στην Καλιφόρνια παρόλο που μέχρι πρόσφατα υπήρχαν θεωρίες πως ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ σκέφτονταν σοβαρά να μεταφερθούν στην Αγγλία για την τελετή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
lilibet  |  diana  |  meghan  |  harry  |  βάφτιση

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X