ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Joe Biden: Ατύχημα εν ώρα παιχνιδιού με τους... σκύλους του

Η ευχή του Trump

To Σαββατοκύριακο που πέρασε φαίνεται να μην ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο για τον νεοεκλεγείς πρόεδρο των ΗΠΑ Joe Biden αφού σύμφωνα με αμερικά δημοσιεύματα υπέστη ρωγμώδη κατάγματα στο πόδι του ενώ έπαιζε με έναν από τους σκύλους του και πιθανώς θα πρέπει να φορέσει μια προστατευτική μπότα ακινητοποίησης για μερικές εβδομάδες.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by A History of Dogs (@ahistoryofdogs)

Αναλυτικότερα, βάση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το περιστατικό συνέβη το Σάββατο και σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του Biden ο 78χρονος  επισκέφθηκε ορθοπεδικό χθες Κυριακή για ακτινογραφίες και αξονική. Οι γιατροί πίστευαν αρχικά ότι ο Biden είχε απλώς πάθει διάστρεμμα στον αστράγαλο, αλλά έδωσαν εντολή για συμπληρωματικές εξετάσεις του τραύματος.

"Αξονική που έγινε στη συνέχεια επιβεβαίωσε ρωγμώδη (μικρά) κατάγματα", διευκρινίζει ο προσωπικός του γιατρός Κέβιν Ο'Κόνορ σε ξεχωριστή ανακοίνωση που εξέδωσε, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο του Biden. "Θα χρειαστεί πιθανόν μια μπότα ακινητοποίησης για μερικές εβδομάδες", προσθέτει ο γιατρός του.

Να θυμίσουμε πως μετά την νίκη του επί του απερχόμενου προέδρου Donald Trump στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, ο Biden θα είναι ο γηραιότερος άνθρωπος που θα αναλάβει καθήκοντα προέδρου των ΗΠΑ όταν ορκιστεί στις 20 Ιανουαρίου. Η υγεία του είναι πιθανόν να παρακολουθείται στενά από τους συμμάχους του, αλλά και από τους αντιπάλους του.

Να σημειώσουμε πως ο Trump, ο οποίος δεν έχει παραδεχθεί την ήττα του στις εκλογές και αμφισβητεί τα αποτελέσματα των εκλογών στο δικαστήριο, ευχήθηκε στον Bien ταχεία ανάρρωση. "Γίνε καλά γρήγορα!", αναφέρει ο Τραμπ σε μήνυμά του στο Twitter.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση